nedelja, 7. januar 2018

Jeeee! U! UUUU! U!

Ne vem, ampak obožujem dneve kot je danes. Spim lahko kako dolgo si želim. Prebudila sem se z nasmehom. Tako sem hvaležna svoji mehki blazini, odeji, jogiju… Vse me tako objame in spim kot angelček. Res. to mi je v tako veselje. Super se počutim. In če se že zjutraj počutim tako, nič v dnevu ne more iti narobe.

Pogled skozi okno pa še mi je obetal več sijaja. Sonce! Kako pa to pogreje mojo dušo!

Rada imam obrede. Zajtrk. Kava. Joga. Meditacija. To me spravi v tako dobro voljo. Še bolj dobro voljo.

Avenija, Maribor, januar 2018
Polno načrtov imam, kam bi še rada šla. In veliko prostih dni, ko bom lahko to izkoristila. Komaj čakam! Sploh ne morem prav pisati, ker že komaj čakam, da odrinem od doma!
Babica praznuje devetdeset let! Kako lepo jo je bilo slišati. Vse nas je povabila na kosilo! Komaj čakam!

Odkrila sem neverjetno kavarno. Saj vem. Že dolgo hodim tja. Najbolj mi je všeč najprej, da lahko parkiram. Tudi če je dež, se lahko odpeljem z avtom tja. Zunaj še imajo vse tako lepo okrašeno v lučkah. Vse je nakičano, ampak s stilom. Kako še je le noti lepo! Tako lepi drevesci. Vem. Januar je. Ampak vseeno! Božansko! Jutri zjutraj bom šla tja na kavo! Prav želim se slikati tam! Da mi ne bodo prej pospravili!

Sodelavka mi je dala zelo dobro idejo! Seveda bom še šla na stolp, kamor mi je predlagala. Malo sva se pogovarjale o planinah. Res zanimivo! Spet me malo vleče! Vedno bolj bo vreme za to!

Ljubek dan poln radosti in iskric v očeh! Danes pa bodimo malo nagajivi! Že vidim iskrice v očeh...

Rada vas imam! Cmok! Cmok!









P.S.: Ljubim te čarobne dnev oblite s soncem!!!

P.S.: Ni vsak dan dober, je pa nekaj dobrega v vsakem dnevu!!! Who You Are- Ed Sheeran (https://www.youtube.com/watch?v=BjiEaSInikE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar