torek, 9. januar 2018

Čevlji! Iiiiii!

Prebrala sem nekaj tako resničnega.

Svet je spremenjen s tem, ko si za vzgled, ne s tvojim mnenjem.
Paulo Coelho

Res je! Besede nič ne zaležejo. Samo primer, kako živim sama pomaga. Ali je navdih! Vedno pa je pravi kompas srce! Točno ve smer in pravi čas!

Danes si želim malo po malo ustvarjati koščke sreče. Mozaik veselja. Začelo se je že dobro! Naj ostane skrivnost… Dan se je začel dobro! Kaj dobro! Izjemno!

Nadaljeval pa se je božansko!

Že dolgo časa nazaj, so mi bilo všeč eni čevlji. Peko. Res luškani. Kačasti in vijolično pikni barve. Na špic! Tako ekstremni so se mi zdeli, da sem jih res dolgo samo občudovala! Vedno znova so me pritegnili! Dokler mi jih niso prodali. Peko je imel tako dobro kopito čevljev. Mehki. Udobni. Tudi, če je bila petka ali višja peta, me noge nikoli niso bolele v njih!

Vse kačasto je vedno dobro!!! Uh!

In imela sem tako dobro kačasto torbico! Pogrešam malo Emporium v Mariboru. Kar fejst! Tam sem si vedno tako dobre torbice kupila! In vse ostalo!

Imeli so tako božanski plašček! Ko sem si ga obleka, je bil kot ustvarjen zame! Versace! Božanski! Samo gledala sva se… in spogledovala… Vsem sem ga pokazala! Pravljično!!!

Bila sem pri kačastem… (ali krokodiljem...)

No, danes pa se mi je uresničila želja!!! Velika želja! Kačasti čevlji! Še boljše! Škornji! Ne morem verjeti, da me čevlji lahko tako osrečijo!!! Pravzaprav lahko verjamem! Ker se mi vedno znova zgodi isto!!! Obožujem čevlje!!!

Saj rdeče tudi, da ne bo pomote!

Ljubek dan v svojih najljubših čevljih danes, moji ljubi!!!

Cmok! Objem! Cmok!

P.S.: Včasih pa se je najboljše sezuti in zaplesati kar bos sredi vsega! Michael Buble - Sway with me (https://www.youtube.com/watch?v=QZm-LBMbxH4)

Ni komentarjev:

Objavite komentar