sobota, 13. januar 2018

Čevlji! Čevlji! Čevlji!

Božiček (moja sestra) je tudi meni prinesel take luškane nogavice! Z božičnimi motivi! Na njih imam piškotke in sladkorne palice z belo rdečimi črtami! Kako je fajn, ko se mi je uresničila tako ljubka želja!

Doma smo praznovali. Mami je skuhala kot vedno tako dobro in slastno! Kar ne morem prehvaliti!!! Vse, kar imam najraje. Pa še vedno preseneti z novim! Najbolj super pa mi ej pogovor in pitje skupne kavice! Pa igranje z nekčakoma! Super mi je tako sproščeno vzdušje. Rada grem domov.

Oče je praznoval! Rojstni dan! Še zdaj ne vemo, ali se je rodil tisti dan, ko ima napisano v rojstnem listu ali dan prej. Praznujemo pa kar oba dneva. Narobe so mu čas napisali v rojstni list, ker se je rodil okoli polnoči…

Spolnim se ljubezni do čevljev, kot bi se spominjala kakšne ljube osebe… Imela sem tako dobre škornje. Pod kolenom. Črne. Z simpatično ozko petko. Vedno sem jih nosila s takim veseljem! Dokler jih nisem znosila skoraj do prosojnosti. To ne! So pa že bili celi popraskani. Ampak bodo vedno ostali moja ljubezen! Vem! Redko naletim na take čevlje! Tako udobni! Tako mojstrsko narejeni! S petko! Elegantni! Čisto lahki za nositi! Jaz sem tako nostalgična na trenutke!!! Uh, dobri so bili!

Kaj hočeš, čevlji so moja velika ljubezen!!!

Zakaj pišem o tem? Ker sem včeraj videla neke podobne. Ampak daleč od tega…

Danes pa dan poln ljubezni (ni nujno da do čevljev…)!

Objem! Cmok! Cmok!









P.S.: Življenje je drzna pustolovščina (v najboljših možnih čevljih), ali nič!!! Sijoč dan, moji dragi! Prljavo Kazalište - Mi Plešemo (https://www.youtube.com/watch?v=-PrTd3U_osc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar