sreda, 10. januar 2018

Čarobnost najprej zase...

Ne morem povedati, kako sem srečna! Čutim notranjo veselje in zadovoljstvo! Včeraj sem slikala in nastaja tako lepa pisana slika. Rada bi vzela malo večje platno! Pisanost kar sama nastaja…

Spet imava polno malih ribic! Kako so luškane. Zdaj imava poleg črnih malih in sivih mini gupijev, še oranžne. Samo črne očke jim gledajo ven! No samo očke so jih. Ti dve veliki pikici!

Nekaj bi rada priznala. Ali napisala. Začutila sem čisto resonanco!

Ni tako, da vadiš malo ljubezni do sebe (samoljubezni), in jo potem imaš za celo življenje. Ne, je bolj postopoma. Narašča korak za korakom. Začeti moraš ta hobi, navado, tako, da se hraniš s samoljubeznijo (ljubeznijo do sebe).
(Oprahmagazine #WednesdayWisdom)

Danes bom to še bolj udejanjala. Že vidim, koko bom potegnila z eno potezo rumeno črto po sliki. Dodala pike. Samo da se barva posuši, že nadaljujem.

Šla si bom po šopek rož. Povabila se bom kam raziskovati. Oblekla si bom svoja najljubša oblačila in krokodilske gležnjarje! Zelene! (Ali so kačji...)

Privoščila si bom kopel. Masko za obraz.

Kako lepo so ptice preletele nebo!

Spet imam novi hobi. Ljubezen do sebe! Bomo videli, kaj bo prinesel dan. Sigurno polno novih in svežih idej!

Sprehod!!!

Sladoled!

Smeh!

Sreča je vsepovsod!

Ljubek sončen dan moji ljubi!!!

Cmok! Cmok! Objem!!!










P.S.: Zakaj ne bi danes ustvarjali čarobnost zase in jo potem širili na vse okoli!!! (Ed Sheeran - Perfect: https://www.youtube.com/watch?v=2Vv-BfVoq4g)

Ni komentarjev:

Objavite komentar