nedelja, 24. december 2017

Sladka ljubezen!!! ! ! ! !!!

Nekako prehitro mi je minila moja ljuba Bratislava. Po tej izjemni kavi, v resnici najbolj smešni na svetu, je tako hitro minilo. Pogledala sem si še trg s stojnicami. Tako lepo belo rdeče so bile. Na ulicah so že prižgali praznične lučke. Vse je bilo razsvetljeno. Obiskala sem trgovinice s spominki.

Glasbeniki in folkloristi so se ravno zbirali, jaz pa sem se že morala počasi poslavljati. Bom še prišla. Obvezno! Po ljubkih ulicah sem se počasi vračala nazaj. Preko mositčka. Dobili smo se pri zanimivem hotelu, ki je imel okna in vse v stilu znamk. Tudi osrednjo ložo. Bilo je čisto nekaj posebnega.

Slikala sem tramvaj. Seveda me je skoraj povozil. Ravno tam so se tračnice razdelile na tri dele, da kar nisem vedela, kam naj skočim. Ampak hitro sem skočila čez vse tire in sem še ga hitro slikala. Celi je bil v lučkah!!! Vse za dober posnetek.

Vozili smo se nazaj. Preko mostu, spodaj pod vesoljčkom. No, vesoljsko ladjo. Bila je okrašena modro. Fascinantno. Potem mimo trgovskega centra. Vodič nam je razlagal posebne zgodbe, kako so včasih živeli na Slovaškem.

Potem pa si nisem niti mislila, da bo tako fajn! Najboljši božični film sploh!

Seveda sem poslušala glasbo. Vodič bi naj naredil neki film. Pa še je vedno bil kar naslov. Pa spet poslušam dalje moje ritme. Spet je nekaj pesmi mimo, pa še vedno nič. Prav smešno je že bilo. Nekaj ni šlo. Sem pa vsaj naslov filma slikala. Za spomin. Teh par ur vožnje bomo vsaj naslov lahko gledali.


Pisma Sv. Nikolaju je bilo prevedeno. Listy do M. To pa je bilo po poljsko. Letter to Santa. Uganili ste! Angleško! Režiser je Slovenec Mitja Okorn. Že mi je teta celo zgodbo povedala, da je pri nas želel posneti. Pa ni šlo! Potem pa je še dobil izjemno veliko nagrad! Super! Vedno sem za božične filme!
Romantična komedija! Takega dogajanja skozi cel film pa že dolgo ne! Kako smešno! Nič ne bom pisala vsebine! To pa je obvezno gledanje!

Čisto mi je prirastel k srcu!!! Obožujem!

Vmes smo se še ustavili na kavici. Nikoli ni prepozno za kavo! Bila sem doma skoraj že prehitro. Imela sem taksi do doma! Strica! On je že bil prej v Bratislavi! Tako smo se smejali, ko sva razlagali, kako izjemno kavo sva pili!

I love Bratislava!

Ljubek prazničen dan! Pismo Božičku danes, če še ni napisano! Če ne pa vsaj ta film: Pisma Sv. Nikolaju!

Neskončno objemov!!! Cmok!










P.S.: Ljubezen, sladka ljubezen! Anna Karwan What The World Needs Now (https://www.youtube.com/watch?v=nmrDR3kKjvU)

P.P.S.: Skoraj bi pozabila napisati! Po poti nazaj je bilo tako čarobno! Te lučke od vetrnic so bile rdeče! Potem so enakomerno utripale. Izgledalo je, kot bi nekdo položil ogromne rdeče lučke, cel trak po pokrajini! Čez cel horizont!
Tako je bilo lepo! Božansko!

Ni komentarjev:

Objavite komentar