petek, 29. december 2017

Mačke in gradovi...

Kaj je tukaj zame? Ne kaj mi manjka!!! Kaj je tukaj zame dobro? Vedno se najde nekaj. Čeprav priznam, da sem taka analizatorka. Huje kot Sherlock Holmes. Globine so mi zanimive. Vse razpletem. Zdaj pa, če se osredotočam samo na to, kar je zame dobro, je fokus. 

Ceni, kaj je pozitivenga zdaj! To je korak po korak izboljšave. To je to. Če želiš ljubzene, govori o tem. Če želiš več tega, govori več o tem. Če želiš manj razočaranja, potem govori manj o tem. Govori o dobrem v življenju. To je potem rast in širitev. 

To je navdihnjeno od Abrahama (Esther Hicks). Zakaj bi govorili o slabem, če lahko o dobrem...

Mačke me zasledujejo… Začelo se je v Bratislavi. Tam je bila taka siva z zelenimi očmi. Sedela je in me nepremično gledala. Bila je kepa, ampak lepa kepica. Puhec. S tako lepimi očkami.

Včeraj sem bila na ljubkem gradu pri Malečniku. To je najlepši grad, kar sem jih videla pri nas. Na internetu je pisalo, da je zaprt. Bil pa je odprt! Garmin me je vodil krog okoli, tako lepa pokrajina! Ko sem na svoji levi zagledala to graščino, je to bila ljubezen na prvi pogled. Ljubko! Na vrhu grička!

Bilo je odprto! Pogledala sem si notranje dvorišče. Bajno. Potem še okoli gradu. Sonce je že zahajalo, tako da sem morala pohiteti. Sedela sem tam na klopci, ko pride mačka. Bila je ful lepa. Spet tako velika. Ogromna. Z zelenimi očmi. Zelo si je želela, da jo božam. Saj sem tudi jo. kar ugnezdila se mi je na nogah. Potem pa je začela presti in krampati zraven. Morala sem jo ustaviti. Bolj sem ji pravila, naj pospravi kremplje, da mi bo nogavice raztragala, bolj je predla! In bolj je krampala. Neverjetno! Dokler se ni obrnila, ko sem jo božala in ji prigovarjala, naj neha in me je vkrampnila po roki.

Prebrisanka! Ampak vsaj nogavice mi je pustila cele! Potem še je kar hodila za mano. Lepe oči je imela.

Danes pa spet. Črna mačka s tako zelenimi očmi! Tako mehko puhastno dlako! Seveda se je spet vse dogajalo na gradu! Ne morem verjeti! Tudi v Bratislavi je bila mačka na gradu! Grad in mačke očitno grejo lepo skupaj! Vse so imele tako zelene oči! Tako lepe! verjamem, da je črna mačka za srečo!
Mačke in mačke gremo dobro skupaj!

Danes sem vedlela, da bi rada izkoristila sonce. Grem na Ptuj! Seveda! Malo sem cincala, ker si nisem želela biti zunaj na kavi. Potem pa me preblisne. Kaj pa to? Pa ne, če pa sem si na Ptuje želela. Pa vseeno, da vidimo, kam me vodi intuicija! Že zadnjič me je tja vleko. Te vmesne lokacije nisem našla. Nekaj drugega mi je navigacija ven vrgla! Sem pa spet pristala na gradu! Tako obsija s soncem!

Kaj pa to, ko imajo na novo kavarno tam zgoraj!!! Z najlepšim razgledom!!! Sploh! V gradu! Aja! Saj to sem že napisala! Vse je bilo tako lepo boično okrašeno! Bajno! Tako sem uživala.

Kaj še nisem napisala!?! Vurberk!!!

Pisalo je, da je odprto od enajstih do enih. Uuuu, pohiteti moram, samo še pol ure je odprta. Želela sme vljudno plačati minuto pred eno uro. Pa mi reče: »Pa ne do trinajste ure! Do enih ponoči je odprto!«

Potem pa še bom kar malo uživala. Še kekse sem dobila zraven… Kaj še je lahko lepše?! Včasih je dobro ne najti, ker potem preseneti s soncem obsijana grajska restavracija! Božansko!!!

Ljubek mačji dan poln samosvojosti!!!

Cmok! Cmok! Objem!








P.S.: Danes pa malo mačjega življenja... po zenovsko... s priprtimi očmi...napol priprtimi... 

Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love 

(https://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk)


Ni komentarjev:

Objavite komentar