četrtek, 28. december 2017

Pot z mano...

Danes pa je dan za raziskovanje! Gradovi! Ali vsaj eden!

Cenim lahkotnost korakov. Cenim, kar mi prinaša korak. Življenje se mi bo razkrivalo korak po korak. Tok izboljšanja. Malo po malo. Toti moj Abraham (Ester Hicks). Rada ga imam. Jih imam!

Komaj že čakam! Malo bom zdaj raziskala, kako je sploh odprto! Ne morem verjetni! Prazniki so že skoraj tukaj in doma sem! Čutim to čarobnsot v zraku. Tudi s tem, ko sem še v tigrasti pidažami in pinki spalni halji. Ko še ob enajstih pijem prvo kavo. Še je malo topla. Odlična je.

Cenim vsak korak na svoji poti. Res. komaj čakam. Zadovljna sem, da sem spoznala tako ljubke ljudi, ki so mi popestrili življenje.

Včeraj sem tako uživala na kavi. Celo sedežno sem imela zase v Evroparku. Razgled na celotno mesto, ki je bilo zalto obsijano s soncem. Vem. December. Božični čas. In toliko sonca! Čisto po mojem okusu. Še dobro, da sem doma ob reki, da mi da malo morskega vzdušja. Saj ne. Rada imam tudi reke. Obožujem vodo. Obožujem tudi rečno vzdušje!!!

Nekako mi je bilo fajn. Sem se že razvajala. Kupila sem si že darilo za božička. Malo več daril. Rada se razvajam. Saj vem. Se obdarujem. In še pinki barve je. Mala ljubka stvarca. Nikon. Nisem mogla čakati niti minute in sem ga šla preizkusiti k jezeru. Bolj ribniku! Božansko! Želim si neko konkretno stojalo za fotoaparat. Za mojega velikega nikona. (Z objektivom, da ne bo tresljajev rok. Slike bodo bolj jasne.)

Kaj sploh pišem? Malo sem zašla s poti. Nikoli nisem s poti. Ker ne gre, da se jaz in pot razdruživa. Tu ko stojim, tu sem. Ne morem niti malo skočiti na stran. Ker potem je pot pač malo na stran. Moja pot. In še vedno moja pot. Ljubka!

No to pa to! Pot. Koraki. Vsak je dragcen. Vsak je del poti. Pustolovščine. Avanture. Rada se imam. V polnosti sem vse, kar sem. Rada se imam točno zato, ker sem to, kar sem. Korak po korak. Najboljše je še pred mano!

Ljubek radosten dan, moji dragi!!!

Cmok! Cmok!









P.S.: Ljubezen sije skozi nas navzven... Fairground Attraction - Perfect 
(https://www.youtube.com/watch?v=txapREGWHp0)

Ni komentarjev:

Objavite komentar