torek, 23. april 2024

ZA TVOJE ŽIVLJENJE GRE!!!

Veselim se, da imam tako lepo življenje!

Počutim se tako močno, da lahko sama prispevam k svojemu zdravju. Berem medicinskega medija in je res fantastično napisal o zdravljenju in prav opogumlja, da zmoremo sami in da zaupa v nas. Anthony William je pa res radikalno opisal zdravljenje in kako enostavno je. Res mu zaupam.

Že veliko časa nazaj sem si v angleščini kupila njegovo knjigo Zdravljenje ščitnice, zdaj pa osvežujem znanje! Res lahko veliko naredim sama! Počutim se zares močno in polno energije!

Medicina veliko ne ve in je polna ugibanj. Trudijo se. Najbolj dragoceno pa je, kar lahko jaz naredim zase. Moje telo se na vso moč trudi – ves čas – da dela najboljše zame. Nenehno. Zdaj pa se mu želim opravičiti za vso nesnago, ki jo vnašam vase na vseh nivojih – duhovno, čustveno, umsko in seveda fizično. Nisem več pripravljena imeti tako navlako v sebi. Dovolj je bilo. Počutim se izpolnjeno. Počutim se navdihnjeno. Počutim se veselo.

Res pa je, da me je ati nazaj navdušil. Čisto se je spremenil. Prebral je vso knjigo, ki ni tako tanka, ker opisuje vse vrste simptomov in kako jih razrešiti. Hvaležna sem mu.

Zdaj imam spet občutek, da sem na pravem tiru – srčni poti. Rada bi se bolj potrudila zase. Rada bi šla naprej.

Čas je za spremembo. Čas je, ker sem videla danes same 999 ali še več skupaj na registrskih tablicah. Res je čas. Pričakujem pa, da je to sprememba na boljše!

Rada se poslušam, zdaj pa je čas, da tudi delujem po nasvetih intuicije.

Sledim svojemu srcu. Delujem v srčni smeri. Živim iz svojega srca. Tako je to. To je zdaj moj recept. Zdaj sem poslušala, zdaj pa še pozitivno delujem in nato tako živim. Zdaj tako živim – iz svojega srca. Saj je lažje in lažje. Res sem ponosna nase, vedno boljše mi gre.

Ustvari si čaroben dan! Ustvari si polnost – srčno pot – ki te zares izpolnjuje.

Danes sem si privoščila normalna mašila, ki so me drugače dvignila. Nakup in obisk vseh mojih najljubših trgovin, na koncu pa sem še šla na svoj najljubši čaj z medom. Res je bil dober. Vseeno sem se počutila neizpolnjeno, ker nisem šla v smeri srca. Bila sem prav nezadovoljna in tečna, že skoraj razdražljiva. Ne morejo me več zadovoljiti površinske stvari. So. Pač. Eh. Nnn. Nič kaj posebnega. To sem že tolikokrat naredila. Dolgčas, bi rekel moj nečak.

Kaj če bi se šla poglobiti in bi se lotila res sočnih stvari? Kaj če bi zares stopila na svojo srčno pot?

Uuu, to pa je pustolovščina. Igrivost. Veselje. Pestrost.

Živim svoje sanje ali samo živim. Danes je dan odločitve.

Rada se imam!

Ljubek pristen nagajiv bogat lahkoten vesel izjemen razkošen radosten pisan dan v tvojih najljubših barvah – naj bo poln obilja!



Sledi svojemu srcu. Dobro. Pozitivna akcija v srčni smeri. Dobro. Živi iz svojega srca. Dobro. Mi imamo to! Mi to zmoremo! Za naše življenje gre! Zares!


Ni komentarjev:

Objavite komentar