sreda, 24. april 2024

PRASKETANJE SRCA OD RADOSTI!

Počutim se tako vznemirjeno. Prijetno. Vse novo me čaka in je pred mano. Božansko je. Saj me ne čaka, je že tu. Vlak je že prispel in moja sreča me je dočakala ali pa sem jaz dočakala njo.

Zdaj sem vzela polno vitaminov, no spirulino. Tako. Za zdravje.

Srečna sem.

Ne vem zakaj, pač, srečna sem. Pa taka sreča je najboljša, ko je iz notranjosti. Res se imam bolj in bolj rada. Čutim, da sprejemam na polne obilje ljubezni vesolja. Mogoče je kriv vrt, ki ga hodim vsak dan gledati in tako lepo raste. Res je čaroben. Pravo obilje vsega je. Mogoče je ogenj, ki presketa v peči ali pa solarne lučke, ki še kar gorijo. Mogoče je vse.

Mogoče pa je novo upanje, da se moje sanje res uresničujejo. Najboljše pa je, da uživam na poti.

Mogoče sem srečna, ker leži mačka zraven mene in obe uživava v večeru. Na toplem in zaviti v kociko na udobni sedežni. Ali pa mogoče zato, ker si kuham čaj. Ve že imam pripravljeno, samo zalijem jih s soparno vodo. Prav božanski bodo.

Za budilko imam ptičje petje, kar me vedno pomirja. Ampak zdaj se zlije s pravim ptičjim petjem od zunaj, ko tako radostno čivkanje v živo preglasi mojo budilko. Dobro, da me mačka Bliss zbudi, saj želi iti ven.

Življenje je res lepo. Kar tako. Na običajen dan. Hkrati je vse tako navadno in obenem tako praznično. Čutim taki zanos in veselje. Čutim mir in ljubezen.

Mogoče se je vojna v meni pomirila. Sprejemam se. Sprejemam svojo srčno pot. Sprejemam, da sem, kje sem. Sprejemam, da je preteklost – preteklost. Preteklost je samo preteklost. Njena sled je zbledela kot pot čolna na morju. Ni je več. Lekcije so naučene. Lahko se pomaknem dalje. Kaj je moja naslednja poteza? Uživanje. Danes pa spanje. No, prej še bom malo brala.

Posadila sem polno rastlinic v lončke, ki že malo kalijo. To me pa tudi osrečuje.

Kako lahko je biti…

Kako lahko je…

To so stavki, ki sem jih slišala na Hay House Radiju. Vem, da je bil moški, ne spomnim pa se, kdo. Ampak kaj če bi si res mislili, kako je lahko. Kako je lahko karkoli. Kaj če so nas samo programirali, da je težko? Kaj če je v resnici lahko, samo niso želeli, da bi vedeli. Zdaj vsem odpuščam. Bojna sekira je zakopana. Ozavestila sem in zato lahko grem dalje.

Zdaj zaupam, da je lahko. Karkoli.

Kako je lahko ustvariti… (čarobnost). Pa še res je!

Življenje je čarobno lepo.

Videla sem tako lepega jelena. Imel je tako mogočno razvejano rogovje. Nekaj posebnega je bil.

Fantastično je, ko lučke še kar gorijo zunaj in svetijo kot kresničke. Lepo je.

Ljubek šarmanten bogat jasen iskren ognjevit miren edinstven razkošen lep ljubeč srčkan sijoč dan poln obilja!



Vredna si vsega dobrega, zdaj pa to sprejmi. Čudovita si! Čudovita si! Res si čudovita! Čudovita si, moja draga! Čudovita si že zdaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar