ponedeljek, 22. april 2024

SLASTNO SOČNO ŽIVLJENJE

Kako se lahko imaš danes malo bolj ali še bolj rada?

Hm.

Včeraj sem si privoščila kopel in je bila ravno prave temperature voda, da me ni čisto skuhalo do mehkega. Me je pa voda objela s svojo toplino in me tako čisto razmehčala. Kako pa to prija! Samo uživala sem in bilo mi je fajn. Res sem se sprostila. Zraven sem pila čaj, ki je tako dobrega okusa. Res je božanski. Rada ga imam.

Postavila sem si dve novi solarni lučki in sem ugotovila, no ati mi je namignil, da jih moram prej vklopiti na on, če želim, da mi bosta svetili! Pa je res pomagalo! Tako lepi bučki sta svetili v temo.

V sebi imam večno lučko, samo da jo prekrijem s tančicami ali celo plahtami vsakdanjih skrbi, ki se jih naslednji dan sploh ne spomnim.

Brala sem dnevnik za tri dni nazaj in sem se tako sekirala za nekaj. Res sem veliko pisala o tem. Nisem pa napisala točno, kaj je bilo. In ko sem se res potrudila, da bi se spomnila, nikakor nisem dobila nič pametnega. Niti se nisem mogla spomniti! Takrat pa me je za ves dan čisto posrkalo! Pa je bilo vredno!? Še vprašam!!! Seveda ne! Še manj pomembno bi bilo, če bi se vprašala, če bo to na smrtni postelji sploh pomembno. Pa saj ne mislim biti na smrtni postelji! Uživala bom do zadnjega trenutka od zdaj naprej. Živim srečno do konca svojih dni, kot bi rekla Esther Hicks – Abraham.

Zdaj živim srečno do konca svojih dni.

Kako jaz uživam, ko pišem! Raziskujem svoj notranji svet, radostno rastem in se širim. Sem navdihnjena in kar dobivam širšo perspektivo. Prav srečna sem in mi je v veselje!

Veš kaj, zadovoljna sem! Ljubim svoje življenje.

Opazila sem, da mi je iz družine bilo podarjeno, da se tako nič ne da in nemoč – po ženski strani. Sploh se to dogaja, ko sem v strahu ali v stresu. Če pa se vseeno vprašam. Stop! Najprej pošiljam to nemoč nazaj od kod je prišla! Ne želim je več nositi v svojem telesu, umu ali duši! Zdaj to spuščam in to zdaj osvobajam! Tako je! Lahko pa se vseeno vprašam, če nadaljujem, kaj pa lahko naredim, kljub…? In ta kljub je lahko vseeno kaj.

Na to nas je spomnila Kassandra – Suzan Ashley – LoveLightTruth. Imamo čudovita, izjemna in globoka kanaliziranja polna resnice. Bila mi je v neverjetno pomoč in prava Ljubezen, svetloba, polna upanja.

No, ta vseeno kaj, je lahko premalo denarja, kar je pogost izgovor. Kaj pa lahko naredim kljub temu, da imam premalo denarja? Točno ta primer nam je dala. Karkoli je tvoj ali moj izgovor, kaj pa lahko naredim kljub temu?

Jaz sem si naredila čudovit vrt. Sama. Zdaj ne promoviram, da lahko in moramo vse sami. Družba je super in zabavna, polna navihanosti in smeha. Iskrenosti. Pristnosti. Če pa nima noben časa, pa je to super, da naredim, kaj lahko naredim. Začela sem kopati po zemlji, kar me zelo sprošča. S krampom! Kdo bi si mislil! Prav fantastično je! Sproščujoče! Danes pa se bom lotila tople grede. Ali pa pospravljanja kleti. Počasi se daleč pride!

Uživaj mi!

Ljubek srečen igriv bogat radosten lahkoten vesel razkošen jasen dan poln obilja!



Osredotoči se danes na to, kaj pa vseeno lahko. Potem pa to naredi. Ti si močna oseba in čas je, da si to tudi priznaš. Zares! Uživaj mi, moja draga! Ti to zmoreš! Izbiraj več sreče danes!

Ni komentarjev:

Objavite komentar