sreda, 24. april 2024

USTVARJANJE OBILJA

Tukaj bom priložila popravljen recept za bananine palačinke od Medicinskega Medija. Božanske so. Če pa dodam še jabolko in rozine, pa nastane božanski carski praženec. Res božanski.

Recept…

BANANINE PALAČINKE

1 skodelica ovsenih kosmičev brez glutena (uporabila bom kar navadne)

¼ lončka nesladkanega mandljevega mleka (jaz bom dala kar ovsenega)

1 zrela banana

2 žlički pecilnega praška (tega bom dala manj ali ga sploh ne bom dala)

½ žličke cimeta

1 vanili sladkor ali izvleček vanilije brez alkohola

1-2 žlici surovega medu

 

Vedno uspejo in so prava hitra poslastica.

Zdaj pa si urejam vrt – no mini njivo. Opazila sem, da sem toliko govorila o svojih načrtih z njo, da mi je zmanjkalo energije, da bi jo res ustvarila. Dobra lekcija za pri drugih stvareh. To njivico bom že naredila do konca, če tudi sem potrošila nekaj zagonske energije. Bom pa ustvarila še veliko drugih izjemnih stvari, ker sem se naučila, da je najboljše držati jezik za zobmi. Povedati pa želim komaj, ko je že na tri četrt uresničeno. Velika mogočna lekcija.

Zdaj, ko sama kopljem po zemlji in vidim, koliko truda je potrebno, da sploh pripraviš zemljo, še bolj cenim naše kmete. Za hrano je potrebno veliko truda, ki pa je neštetokrat poplačan, ko začne gnati. Takrat pa je naš trud milijonkrat povrnjen. Zagotovo. Delo je vredno, pa še takoj so vidni učinki. Zadovoljstvo je neprecenljivo.

Zdaj pa grem naprej na ustvarjanje. Če koga zanima, našla sem čudovit kanal na yt Trag biljke, kjer dajejo fantastične nasvete za biološko vrtnarjenje. Sami si lahko vzgojimo hrano, ki je neprecenljiva, saj tisto v trgovinah škropijo s pesticidi, herbicidi in bog ve še vsem. Sami pa ustvarjamo poln vrt različnega obilja, pa še zabavno je.

Danes sem jedla prvi domači motovilec. Zgodnji ali pozno zimski, kar še je ostalo. Božanski je bil.

Ustvarjanje je zdaj moj vrt. Kaj pa je tvoje ustvarjanje?

Čas je, da živim najboljše možno življenje, ne samo diham. Tudi če samo sem, veliko prispevam. Drugače pa želim živeti. Samo pristno želim živeti. To je to. Želim živeti v skladu z univerzalnimi zakoni in po božji volji, saj vem, da si Bog samo želi, da bi bila srečna.

Zdaj eksperimentiram z vrtnarjenjem in se učim. Naredila sem kartonaste kanale in jih napolnila z zemljo. Zdaj to uspeva kot moj vrt in tudi v topli gredi imam enak sistem. Zadovoljna sem.

Grem zdaj veje na kup spraviti. Uživaj mi!

Ljubek pristen lahkoten radosten bogat zabaven jasen razkošen iskren naraven blažen edinstven dan poln obilja.



Življenje je Ljubezen. Sprejmi igro življenja, dihaj s polnimi pljuči, igraj se. Sledi svojemu srcu, moja draga. Življenje je izjemno in neštetokrat bolj bogato. Zdaj se ga pa res splača živeti. Dihaj in čuti lepoto zraka.


Ni komentarjev:

Objavite komentar