sobota, 9. december 2023

Odgovorna za dobro počutje!

 Rada se imam vedno bolj. Čutim, da vedno bolj čutim sebe. Vedno bolj jasno vidim ljudi, jih začutim. Pa jim dajem svobodo, da so, kdo so. Sem pa odgovorna zase. Odgovorna sem za svojo energijo. Druge jasno vidim, kot to, kdo so. Ampak jim ne dovoljujem več moči, da svoj strup (drek) polivajo po meni. Naj ga imajo zase.

Dovolj imam, da zato, ker sem luč, to ljudje izkoriščajo. (Kassandra – Susan Ashley) Vidim, da postajam močna, saj bolj lahko in jasno postavljam meje. Zelo sem ponosna nase.

Veselim se tega dne, da si ga lahko oblikujem po svoje. Svobodna sem. Imam vso svobodo, da izbiram, kar mi je res več in da tako tudi zares živim.

Danes praznujem svojo lepoto. Počutim se tako zelo ljubljena, ker sem videna, zaželena in moja luč je cenjena. Čutim svojo moč, ljubezen, ki se širi skozi mene na ves planet Zemlja. Še čistejša postajam, da sem lahko še bolj pretočna.

Kako pa ti neguješ svojo čistost – pretočnost – svetlobo v sebi?

Ljubek srečen srčen igriv ljubezni prijazen vesel navihano pester lahkoten izjemen topel dan poln smeha!



🌷 P.S.: Rada se imam v vseh pogledih. Moje dobro počutje je pomembno. Zato izbiram več sreče. Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar