četrtek, 6. december 2018

Zdaj pa je!

Židovski trg, Maribor
Nekaj pa je včeraj prišlo k meni po naključju. (Pa ja! Kdo pa še sploh verjame v naključje!)

Kar naenkrat sem začutila, da bi rada šla v knjižnico. Imela sem eno točno določeno knjigo v mislih. Da zdaj ravno nisem do vseh knjižnic hodila, sem pogledala, kje jo imajo. Imeli so najnovejšo izdajo. Takoj sem se odločila, da grem. To bo zanimivo branje.

Potem je kolegica klicala z morja. Kako bere zdaj nekega novega avtorja, ravno tega, po katerega sem šla. Potem pa sva prišli na temo Kojca. Seveda je on tudi legenda. Že nekaj časa nazaj sva se pogovarjali, da bi začeli z deset tedenskim programom. Potem pa so prišle v vmes stvari. Pa sva odlašali. Že septembra bi naj začeli… Bom si kupila njegovo knjigo! To sem še ji rekla, potem pa je tema nanesla drugam!

Bila sem v bukvarni, večkrat, samo po to knjigo do Kojca Učbenik življenja. Pa je nikoli niso imeli. Do predzadnjič, ko mi je knjižničarka podarila fotokopije. Včeraj pa grem iz knjižnice. Nekaj me je vleklo tja! In imeli so jo! Knjiga je kot nova! Kako sem pa to bila vesela! To pa mi je polepšalo dan!

Seveda sem že včeraj začela z desettedenskim programom! Bom poročala sproti, kako gre. Kojca sem že večkrat prebrala, ampak je čas, da ga osvežim! Kako rada berem zvečer v postelji. Prav prijalo je s čajem z medom. Pravi užitek!


Ljubek srčen barvit iskren igriv dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Odpiram srce možnostim, svojemu sijaju, ljubezni. To želim vsem. Srce naj bo naš glavni kompas. Tako je!

Ni komentarjev:

Objavite komentar