petek, 7. december 2018

Zamujaš!

Kako sem uživala ob branju! Tako lahkotno pisanje. Združenih je več svetovnih modrosti. Knjiga je našega slovenskega avtorja. Kolega sta mi ga priporočala. Eden me je vprašal, če ga že berem?

"Ne."

"Zamujaš!"

To je bila potem dolga pot v knjižnico. Saj ni bila tako dolga. Sprehod tako vedno prav pride. Drava pa je tako najlepša, ko odseva vse te lepe večerne lučke. Zdaj je že most tako lepo osvetljen.

Božansko! Rada imam razgled mesto v lučkah. Kot bi imelo oblečeno dolgo svečano obleko. Čisto do tal. Spodnji rob pa okrašen z lučkami. Potem pa krilo čisto rahlo dvigne, da lahko hodi. Tako rada imam toto naše lepo mesto!

No, zdaj jo imam. Sem že preko tri-četrtine. Naslov je Skrivnost življenjske energije Peter Amalietti (https://www.eliza.si/izdelek/skrivnost-zivljenske-energije-in-pravilne-pozornosti/). Knjiga mi je zanimivo branje. Rada bi omenila pot, ki jo priporoča. Po točkah.

Dovolj tekočin.

Dovolj spanca.

Odpoved zdravju škodljivim ali nevarnim dejavnostim.

Pravilno in redno vsakodnevno razgibavanje, sproščanje in meditacija.

Negovanje človeških odnosov, stikov in sporazumevalnih spretnosti.

Izboljšati in popraviti morate svoje življenje in govor.

Pravilna meditacija, torej vodna meditacija.

To so samo glavne točke. Vse pa bolj podrobno najdete v knjigi, ki jo tudi jaz priporočam. Vse je napisano lahko razumljivo in pojasnjeno. Splača se jo prebrati.

Ljubek sijoč svetel pristen dan!

Cmok! Objem!










P.S.: Poslušam svoje srce in mi je kompas. To želim za vse nas, da se povežemo s svojim bistvom. Duša smo s telesno izkušnjo. Naj srce vodi danes!

Ni komentarjev:

Objavite komentar