sreda, 5. december 2018

Odprejo srce...

Kako sem včeraj uživala! Tako dober film! Neverjetno! Saj vem, da to rečem za vsak film. No, čisto za vsak ne. Gledala sem že veliko neumnosti tudi! Super, da zdaj izbiram sama… (Pa kaj je to! Pa kdo me sili karkoli! Daj nehaj s to vlogo žrtve! Nič ni! Res sem gledala neumne filme! Zdaj pa jih več ne rabim! Samo, če si sama želim! Pa daj mir! Pa ti daj mir!) Izbiram. Filme, ki imajo potencial. Ali da me nasmejijo, so mi v navdih, mi odprejo srce še za malo ali da me spodbujajo na srčni poti. In zadnji je bil le tak!

Seveda gre za zgodbo legendarnih Queenov. Neverjetni talent. Sledil je svojim sanjam na polno in to mi je všeč! Kako drzen je bil in samosvoj. Ta notranja bitka v osebnem življenju. Dokler se ni osvobodil in bil to, kar je.

Najbolj smešno pa mi je na začetku filma! Oče mu pridiga. Dobre misli, dobra dejanja, dobro življenje.  Pa mu Fredi reče nazaj, kam je njega to pripeljalo? (Kar vidim svojo mamo! Saj ne! Ona me čisto sprejema in me ima rada, točno tako, kot sem! Je bolj enostavno in zabavno!) Tako zabavno!

Res je! Ne morem biti drugega, kot to, kar sem. In samo jaz vem, kar sem. To je moje. To je moje odločanje in moje poslanstvo. Drugi lahko sodijo samo na podlagi sebe, ali kar bi njim bilo všeč, da bi bila. Jaz pa vem, v dno duše vem, kdo sem. Jaz sem, to kar sem!

Kako osvobajajoče!

Všeč mi je tudi bilo, koliko energije ima za glasbo! To je nekaj, kar ga res prevzame. Pripravljen je poskušati, delati po svoje! Zaupa v svoj talent! Kako dobra zgodba! Neverjeten je bil! Pravi navdih! ne moram, da jih ne bi oboževala!

Ljubek pristen uresničen pravljičen unikaten bleščeč dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Moje srce mi je kompas. Stopam po srčni poti vsak dan bolj. Pa ti? Kam te vodi srce danes? Queen - Bohemian Rhapsody   (https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar