nedelja, 18. november 2018

Danes... danes... danes...

Kako mi je fajn! Uh, ta fajn. Kaj je to? Štajerščina? Pohorsko narečje? Ali mala spaka!? Kaj pa vem. Odlično se počutim, da bo bolj razumljivo. Imam polno navdiha in danes ga bom uresničevala še bolj! Seveda se da! To bom naredila zase! Šla na sprehod! Narava me vedno poveže z mojim srcem. Ali pa se samo bolj odprem naravi v meni, da se poveže z naravo okoli mene. Kako sem zadovoljna!
Rada imam take ljubke udobne dneve! Vse je po moje. To tako cenim. Saj vem, nekatere stvari niso čisto. Ampak sem vseeno lahko srečna. Sem? Lahko?! Pa da vidimo, kako daleč bo to šlo. Nekaj me vleče slikanje. Barve.

Rada kuham. Danes si bom naredila pečene gobice in riž. Z veliko solate. (Tu so gobice mišljenje kot gobice, normalne gobe (ne nore gobice), samo jih imam tako rada, da jim pravim ljubkovalno gobice. Moje drage!)

Malo me že vleče novo potovanje. Samo to! Pa kaj ni vsak dan potovanje? Kako da ne! Če ne drugega je iz spalnice v kuhinjo ali dnevno. Seveda je odločilno, kaj tam delam in kako se tem počutim. To vse vpliva. Zakaj si ga ne bi naredila čim lepšega in zanimivega. Če pa grem ven iz hiše, pa je že tako prava pustolovščina! Kaj šele, če se odpravim v drugo mesto!?

Res je tako! Nič ni običajno! Vse je neko potovanje duše. Ali pa užitek na poti. Čeprav je to samo kavica. (Ne ti meni samo kavica! To je odločilnega pomena za moj dan in mojo dušo! V bistvu se mi vse zbere v tem lepem trenutku. Času pustim, da obstaja v neskončnost. Jaz pa tudi samo sem. In uživam v tem.)

Kaj je meni pomembno? Kaj si jaz želim na potovanju? Kaj si jaz želim na potovanju duše?

Najprej se želim znebiti oblačil. Rahlo jih imam preveč. Rada bi poudarila, da imam petdelno omaro. Čisto zase. Res je, da imam rada lepe obleke in vse to. Ampak petdelna omara? Res? Daj no! Manj je več! Rada imam barve. To je dejstvo. Lahko se znebim vsaj vseh črnih oblačil. Za začetek…

Kako sem vznemirjena! Polno idej imam! Kar ne vem, kje bi začela!

Ljubek pristen navdihnjen nagajiv dan!

Cmok! Objem!












P,S,; Življenje mi šepeta danes poetično ljubečo zapeljivo... Živim pristno polno življenje in si želim, da vsak živi srečno po svoje. Sem samo navdih! Caro Emerald - A Night Like This (https://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar