torek, 20. november 2018

Hodi, hodi...

Kako rada pišem. To je moje življenje. Rada imam vse to in to mi je pomembno. Rada imam ta trenutek.

Včasih slišim kakšne neumnosti. Pa naj bodo. Nič ni takega, da vpliva name. Samo, če pustim. To pa tako pomeni, da že prej nisem bila čisto pri sebi.

Zdaj je moj čas. Kako sem zadovoljna, da sem se malo naklepetala. S prijateljico sva bili na kavi. Uživam. Ne morem verjeti, da je november in sva lahko sedeli zunaj! Malo je sijalo sonce. Rahlo. Nežno. (Samo za info. Vedno sem raje sedela znotraj. (Pod pojasnilo. Sploh pozimi. Imela sem kolegico, ki je vedno želela zunaj sedeti. Zaradi »svežega zraka«. Khmmm! Pa ja! Jaz pa sem zmrzovala zraven. Skoraj, da sem že šklavcala z zobmi. Razmišljam. V kaj sem se silila? Zakaj? Kaj me je te obsedlo! (Saj ne! Vse je učni proces! Mila sem do sebe danes. Vse si odpuščam. Nič si ni treba odpuščati. Je pa zabavno o tem pisati!)))

Danes pa je bilo tako prijetno sedeti zunaj. Se samo prepustiti kavi. Soncu. Klepetu. Smehu. Živosti. Lepoti pogleda na reko. Kako rada imam "toto" naše lepo mesto Maribor!

Mačka, Maribor, november 2018
Res je lepo!

Zdaj pa si kuham kosilo. Končno.

Sem navdušena, da si ustvarjam svoje sanjsko življenje?

Kam me danes vodi pot? Rada imam svoje lepo in ustvarjalno življenje. Danes pa me tako mika, da bi slikala. Samo ta lep črtast pulover si moram preobleči…

Računalnik se mi posodablja, je že na celih štiridesetih procentih. Pardon. Odstotkih. Pardon. Ne pardon. Oprostite…

Nekam se mi lušta potovati. Kaj pa potovanje vase? Kaj si želim zase v svojem življenju? Slišala sem polno novih idej za letalske karte. Kam gremo, moje drage, moji dragi?

Že vem. Naj še ostane presenečenje! Moje življenje se čarobno odpira vsemu!

Uh, je že na štiriinštiridesetih odstotkih! (Računalnik!) To pa je bil skok! (Da ne bo kje preko skočil, ko ima tako velik zalet!)

Danes si želim na sprehod. Včeraj sem si naredila kopel čisto do roba! Pa kaj se ti hecaš! Pozabila sem, da si točim vodo. Tako sem iskala novo destinacijo, da sem čisto padla noter! Božansko!

Ljubek sijoč pristen slasten sočen dan! Tvoj je! Naredi si ga vsaj ščepec po svoje...

Cmok, objem, moje drage, moji dragi...












P.S.: Sem anvdih za srečno življenje. Poslušaj svoje srce in hodi po srčni poti. Queen - A Kind Of Magic (https://www.youtube.com/watch?v=c2_xWTSyCuU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar