sreda, 21. november 2018

Leti, leti, leti...

Kaj si v resnici želim? Kam me vodi srce? Saj vem. Moje srce ve. Dovolj je sanjarjenja in čas je za uresničevanje. Malo bi še kar oklevala. Vem. Ne morem več čakati. Kaj bo drugače? Vedno se bom učila nekaj. to je tako normalno. Nikoli ne bom dokončana. Tudi kot skala, ki izgleda navidezno nespremenjena, se kdaj kruši, jo perejo nevihte, spoka, naredi odprtino za kako rastlinico, da zrase na njej ali jo poraste mah. Nikoli ne bom vedela vsega. Torej kaj še ploh čakati?

Boljši časi so zdaj. Čutim z vsem srcem, da se želim pomakniti naprej. Ampak ne samo s pisanjem. Zdaj me vleče akcija. Nekaj stvari si želim preveriti, dokler se dokončno ne vržem v to. Ali ono. Nikoli ne bom bolj pripravljena kot zdaj. Ampak tako je. Na začetku si slab, že zato, ker je faza učenja. Ampak vsaj stopam v želeno smer. Ampak sem pripravljena rasti, se učiti, se izboljševati.

Imam notranjega ustrahovalca, terorista, ki mi kar govori, kaj vse bo šlo narobe in kaj še več lahko gre narobe in kako bo to pretreslo moje dosedanje življenje. Vem, ampak bo pa prineslo tudi veliko dobrega. In te grožnje strahu se še nikoli niso tako v polnosti uresničile. Samo potuha so, da ne stopim naprej. Samo, da ne stopim v neznano. Sveže. Novo. Polno zanimivo pustolovščino. Vleče me. In to vedno bolj močno.

Kako sem zadovoljna! Kar ne morem biti pri miru. Včeraj sem si prestavila pohištvo in mi je tako fajn, da je zdaj tako sveže. Veliko bolj všeč mi je in imam prostor za izražanje takoj pri roki. Tukaj imam rada nered. Vse barve pri roki. Platno. Čopiče. Vse si želim takoj na razpolagi. In tako sem si tudi uredila. Spet sem začela na večje platno slikati. Tako rada imam svoje življenje. Rada sem to, kar sem. V polnosti. Polno idej…

Ljubek ustvarjalen sijoč pristen lep dan!

Cmok! Objem!












P.S.: Življenje je tvoje?!!! Odpiram svoje srce ljubezni, pristnosti, edinstvenosti, kar sem… poetičnosti, barvitosti. Tako sem navdih, da tudi drugi hodijo po srčni poti. Vsak zase si ustvarja življenje, kot si ga želi. Srce je glavni kompas. Tako je! Queen - Don't Stop Me Now (https://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar