ponedeljek, 24. september 2018

Srčna pot...

Rada imam praznovanja. Igrivost. Lahkotnost. Smeh. Ples. Zgodbe. Polno zgodb o morju, potovanjih.

Najraje pa imam zgodbe o potovanjih duše. To mi je pomembno. Rada imam to veselje in igrivost v očeh. Tudi očiščenje ali katarze.

Izgleda črno belo in da bo tako ostalo. Pa ne! Spremeni se v juto. Sonce počasi vzhaja. Vidijo se sveže in nove podobe. Vidijo se nežni obrisi dreves, grmovja, cvetja. Nakazujejo se oblike, ki postajajo vedno bolj jasne in otipljive. Kar sem samo slutila, da je tam, postaja vedno bolj gotovo in ne dvomljivo prisotno. Oprijemljivo. Pajčevina se lahno lesketa v soncu, ki se diamantno sveti v kapljicah. So kot solze, ki dobijo mavričen odsev. Pomen. Usmeritev. Poglabljanje.

Vse je dobro in je le zame. zaupam. Še bolj. Še bolj kot kadarkoli sem. Sem. Sem. Mavrica v vseh pogledih. Celovita. Vse je v meni. Čisto popolna oseba sem. Mojstrovina v nastajanju. Tako je tudi dobro. Tako je tudi vredu. Tako je najboljše.

Imam čas. Imam dovolj časa. Življenje me vodi vsak dan sproti. Samo prisluhnem tistemu notranjemu vodstvu. Zaupam. Obožujem ta čaroben čas. zase. Zame.


Ljubek pristen lahkoten dan!

Objem!








P.S.: Povežimo se s svojim srcem in ga poslušajmo. Potem pa pogumno stopajmo po poti srca. Grem na sprehod! Jesen vabi! The Pointer Sisters - Jump (For My Love)  (https://www.youtube.com/watch?v=uyTVyCp7xrw)

Ni komentarjev:

Objavite komentar