četrtek, 27. september 2018

Dragoceno!

Rada imam praznovanja v vseh pogledih. Skupaj se dobimo in se imamo radi. Saj ne vem, kaj sem pisala. Samo vem, da imam nasmeh raztegnjen čez cel obraz do zadnjih kotičkov ust. Všeč mi je, ko se meni ljubi ljudje dobimo tako skupaj. Voščimo. Se smejemo skupaj. Smo vse, kar smo. Čisto lahkotno in spontano.

Najbolj pa so mi všeč pogovori iz duše. Res. Taka spoznanja. Modrost je še polepšala naše pogovore. Kaj polepšala!? To je bilo čisto za dušo. Božansko.
Še boljše pa mi je smeh! Tako se že dolgo nisem nasmejala! Tako zabavno pa še dolgo ni bilo! Čisto noro in smešno naključje! Še potem, ko sem odhajala proti avtu, sem se spomnila in sem se morala prav naglas smejati. Noro dobro! Prava komična situacijska komedija!

Rada imam našo družino. Tako lahkotno vzdušje je. Praznovanja pa sploh.

Pa še to! Res sem hvaležna, da so vsi prišli. Res lepo! To pa mi je tako dragoceno, da si vzamejo čas!
Seveda pa mi je najbolj dragocena oseba, ki je praznovala. Vse najboljše z vsem srcem!

Danes upam, da bom uspela pobegniti v bukvarno. To pa komaj čakam! Našla sem eno knjigo in zdaj bi rada še našla drugi del. Upam, da bom imela srečo! To pa tako vedno imam. Vedno sem vedela, da sem rojena pod srečno zvezdo. Stvari se vedno obrnejo v moj prid. Tako ali tako!

Rada imam svoje življenje.

Ljubek pristen barvit dan!








Cmok!!! Objem!!!

P.S.: Povežimo se s svojim srcem in hodimo po srčni poti. Sara Bareilles - Brave  (https://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4)

Ni komentarjev:

Objavite komentar