sobota, 11. avgust 2018

Zaplešimo...

Kaj ni lepo, da smo živi? Vse se pretaka okoli mene. Zabavne stvari. Srečnost. Smeh. Zabavnost. Izzivi. Kar je potem zanimivo in spet razlog za porajanje novih rešitev. Kar je spet srečnost in srčnost.

Dogaja se. Zabavno je vse to opazovati. Pretakanje. Pretočnost. Zabavnost. Lahkotnost. Sledenje svojim sanjam. Narava v meni se želi izraziti. Vedno bolj.

Danes sem si kar zraven zajtrka s tako lahkoto pripravila vse za kosilo. Tako lahko pa že dolgo ni šlo. Zdaj že diši iz pečice. Komaj čakam, da bo pečeno. Uh, kako obožujem to! Pa še uspelo je!

Imamo pa še neko drugo praznovanje. To navznoter je tako vsak dan praznovanje. Rast! Zdaj pa bo prava čaga! Zbrala se bo vsa velika družina. To se tako sliši, kot da bi se zbrali vsi klani mafije. Saj po eni strani je tako. Vsak ima svoj način življenja. Vsakdanjosti in obveznosti nas ločujejo bolj kot včasih. Več časa smo preživljali skupaj. Ampak tak je tudi prav. Bo pa zdaj veselje večje! To me tako osreči. Komaj že čakam.

Moram pa priznati, da me pa tudi veseli, da sem našla popolno obleko. Rada imam drugačnost. Igrivost. Barvitost. Potem pa iskanje dodatkov in torbice in čevlje. To mi je pa v tako veselje. Za dušo. To me pa tako osrečuje! Srčnost. Pestrost. Vem. Komaj čakam, da bo zabava, se si vse oblečem skupaj. Dobila sem tako lepe asimetričen uhane. Lepših in bolj kičastih še nisem videla. Res. Božanski so!

Ljubek dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Pusa! Objem!








P.S.: Razrpimo roke lepemu! Vse okoli nas je! Parni Valjak - Uhvati ritam  (https://www.youtube.com/watch?v=aPoxPHdL6cs)

Ni komentarjev:

Objavite komentar