sreda, 8. avgust 2018

Žarki ujeti v valovih...

Lepo je tukaj. Zdaj. V tem trenutku. Kako mi je to znano. Kot bi nekje prepisala.

Zakaj pišem? Ker me to osrečuje.

Svet ne rabi več knjig, več slik. Meni pa je tako osrečujoče ustvarjati. To je moje poslanstvo. Samo, da sem srečna. Prijaznost do sebe. Zakaj pa ne!?

Spoznala sem tako prijazno gospo. Tako sva se ujeli. Nekako sem občutila njeno toplino in milino in nežnost skozi pogovor. Saj se nisva nič posebnega pogovarjali. Videli sva se prvič. Takoj sva se začutili. Povezali. Kako je bilo fajn. Ima svojo trgovino z ljubkimi oblačili. Prav uživala sem, ko sem si poiskala kombinacije, ki so mi bile všeč. Potem pa sem si še oblekla vsa krila, ki so jih imeli, ker prvo ni bilo moje velikosti.

Nazadnje pa sem si kupila tako lepo obleko! Kaj takega pa nisem pričakovala. To je tako, kot da greš po kruh v trgovino, prideš pa domov z diamanti! Uh, kako dobra izkušnja. Že dolgo nisem srečala tako prijazne duše!

Najlepše pa še je bil sprehod ob Dravi. Pa sončni zahod. To pa je čisto za mojo dušo. Pozabila sem že skoraj, kako je sedeti čisto pri vodi. Bosa. In samo gledati v te lepe žarke, kako so ujeti v valovanje reke. Tako lepo pa mi že dolgo ni bilo. Takšen mir.

Ljubek sijoč dan poln barvitosti!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje ti šepeta skozi znamenja... Liam Payne, Rita Ora - For You (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar