nedelja, 5. avgust 2018

Moj dom zdaj...

Tako rada živim v našem mestu. Na sploh v mestu. Nisem si niti predstavljala, da se bom tako hitro navadila. Doma sem bila iz manjše vasice, kjer smo živeli v hiši s kar veliko parcelo. Uživala sem, ko sem si šla na vrt po paradižnik, sedela v senci pod kivijem. Bila na zibelki v senci zadaj pri ribniku.

Vedno se je slišalo šumenje potoka, kar me je uspavalo zvečer. Rada sem igrala odbojko na našem igrišču. Gozd je bil čisto blizu za sprehode. Gobe pa sem našla samo bolj, če je res katera želela iti z mano. No, nekaj kotičkov sem že imela, kjer so me po navadi čakale. Rada sem nabirala kostanje, še raje pa imam pečene. To pa bi jih lahko pojedla tono. Prepričana sem!

Rože so tako lepo rastle pred hišo. Najraje sem imela tako lepo vrtnico, ni bila prav oranžna, niti ne prav roza, marelična, bila je tako močne lososove barve. Od znotraj pa temno rumena. Tako je lepo dišala. Včasih sem si kak cvet utrgala in si ga dala na mizo, ker so rože tako božanske! Rada jih imam! Kaj rada, to je že ljubezen!

Življenje je prineslo, da sem se selila v malo večji kraj, potem pa v še večjega. Mislila sem, da bom pogrešala vso to pokrajino. Ampak imam tudi tukaj čudovit razgled na drevesa in sončne vzhode. Na drugi strani je park. Malo mi poteši to zelenje naravo, ki mi je bila prej takoj pri roki. Obožujem življenje v mestu.

Ljubek sijoč zabaven dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Uživam v tem trenutku... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje (https://www.youtube.com/watch?v=RJhmgVpLEGc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar