sobota, 28. julij 2018

Zdaj! Srečna!!! Voouuuuuhuuuuu!

Včeraj sem brala knjigo o sreči. Ampak ne sreči tako na splošno. Sreča zdaj! Seveda je knjiga od Roberta Holdena. Zraven se jedla tako dober kompot. Tudi z borovnicami. Tako lepo barvo dodajo.

Pisalo je, da je dal na srečanju nalogo, da si vzamejo cel dan na mesec, ki ga posvetijo samo sreči. Kaj te osrečuje? To delaj cel dan. Bili so navdušeni in polni predlogov. Drugič, ko so se dobili, je bila prav neprijetna tišina v dvorani. Nihče ni našel časa za to.

Sprejel je to in je rekel, potem pa najdite eno uro v celem tednu za srečo. Celo uro se posvetite samo temu, kar vas osrečuje. Spet so se dobili in spet nihče ni našel časa. Sami izgovori.

Potem si je izmislil nov izziv. Potem pa samo šestdeset sekund. Povohaj rožo, uživaj v soncu, komu nameni nasmeh. Spet so bili podobni rezultati kot prejšnjič. Nihče ni našel prav časa za to.

Srečo živim vsak trenutek!

Srečo sprejemam lahkotno, brez naporov in naravno!
Robert Holden

Zdelo se mi je zanimivo, da je pomemben pogled. Lahko sem srečna v vseh trenutkih. Lahko ali uživam ob njih, jih srkam z dobrim občutkom ali pustim, da grejo mimo.

Najbolj pa se mi je zdelo zanimivo, da si pustimo srečo samo do tiste meje, do katere mislimo, da smo je vredni!

Če pa to ni noro.

Grem samo po knjigo, da točno prepišem, kaj piše tam.

Sreče uživaš toliko kot verjameš, da si je vreden!
Robert Holden

Ljubek srečen dan moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Happiness Now! Robert Holden - knjiga. Dajmo no, danes odprimo naročje sreči! Bon Jovi - It's My Life (https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar