sreda, 25. julij 2018

K A T E J A : That's my style!

Hi my Beloved!

I love my life. Today. Now. In this moment. This is my life. That's how I created it. What's next?


We'll see. It's now. What will it do? Now I accept everything. Now at this moment. It's a charm. It's beauty. It's authentic.


I am pleased that my life has calmed down. Not so, creative. I have full ideas here. So in general. Little things don’t get me so often. Or if they come out of me, I'll first track the path back faster. To myself. To my heart. I smell, where it leads me.


I found a lovely dress by chance. I love it. Made of pure silk! This just encouraged me to be even more mine. But if I think it's asymmetrical yet! That's my style! Perfection! I bought it for a special occasion. Dance. I adore it!!! 


I just want to mention shoes! So in style with a dress and a necklace. Pure kitsch! That's exactly why I like it so much! There is a dragonfly on them. They're cute!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Čisto moj stil...


Hej moje drage, moji dragi!

Rada imam svoje življenje. Danes. Zdaj. V tem trenutku. To je moje življenje. Tako sem si ga ustvarila. Kaj pa naprej?

Bomo videli. Zdaj je zdaj. Kar bo pa bo. Zdaj vse sprejemam. Zdaj v tem trenutku. To je čar. To je lepota. To je pristnost.



Zadovoljna sem, kako se mi je življenje umirilo. Ne tako, ustvarjalno. Tukaj imam polno idej. Tako na splošno. Malenkosti me ne iztirijo več tako pogosto. Ali pa če me iztirijo, prej izsledim pot nazaj. K sebi. K svojemu srcu. Voham, kam me vodi.


Ljubko oblekco sem našla po naključju. Obožujem jo. Izdelana je iz čiste svile! To še me je samo spodbudilo, da je še bolj moja. Če pa pomislim, da še je asimetrična! To pa je tako moj stil! Popolnost! Kupila sem si jo za posebno priložnost. Ples. Kako jo obožujem!!!


Želim še samo omeniti čevlje! Tako v stilu z obleko in verižico. Čisti kič! Ravno zato mi je tako všeč! Na njih je kačji pastir. Ljubki so!


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar