ponedeljek, 14. maj 2018

Praksa, praksa...

Uh, kako dišijo! Kako so rdeče! Kako so lepe! Na balkonu imam nekaj novega! Jagode. Ravno v višini mojega nosu so! Samo malo se dvignem na prste in jo lahko ugriznem…

Darilo je bilo. Od atija! Kako pozorno! Na začetku so bile tri zrele. Take velike! Zdaj pa jih je že pet! Kaj bo to danes sadna kupa z jagodami ali kaj! Če pa so tako lepe. Najraje bi jih gori pustila in samo gledala. Potem boljše, da si nabavim plastične! Hec! Hec!

Uh, kako dišijo!

To obožujem!

Bila sem s kolesom v mestu. Polno avtov je trobilo. Imeli so vklopljene vse štiri smerokaze. Mahali so z rutami skozi okna! In žvižgali! Kako lepi prizor! V sredini dogajanja pa je bila dolga bela limuzina! Kako razkošje! Fantastično je izgledalo vse skupaj! Poroka je bila!

Včeraj sem naredila pomemben korak naprej. K sebi. Hecam se. K svojim sanjam. No, saj je tudi res to k sebi. Čisto. Uredila sem si papirje, kar sem že dolgo odlašala. Počutim se tako lahkotno. Prav fajn mi je.

Imela sem veliko časa zase. Prav sem si lahko vzela čas, da v miru berem knjigo. Kako to paše. Polno nasvetov. Najbolj pa to, da poslušaj svoje srce.

Vem. Vem. Vem. Pa ga zares poslušam?

Polno teorije imam, kako bi naj živela. Kako je treba. Kako se da. Res je. Samo je to vsakodnevna praksa. Tako kot sem nisem naučila voziti kolesa že prvo uro. Ali avta. (No to sem lahko že prvo uro peljala en krog po ulicah.) Sem pa potem še utrjevala… Enako in čisto enako je s to teorijo. Malo jo preberem. Potem si mislim, da bi bilo super. Zdaj pa zadnji odločilni korak. Uporabim jo! Z veseljem!

Tako je danes to. In tako bo to!

Ljubek dan poln srčnosti!

Cmok! Cmok!










P.S.: Življenje te obožuje!!! Tina Turner - Simply The Best [Live in Barcelona] (https://www.youtube.com/watch?v=rLi-KJJTSyc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar