nedelja, 20. maj 2018

Popoln dan...

Kdaj pa ni pravi dan za razvajanje? Vsak ima svoj način. Tudi jaz. Odvisno od dneva. Včasih sem cel dan v pidžami na sedežni. Ali brez. Tudi odvisno. Od vremena. In samo uživam. Samo sem. Kdaj pa si želim bolj aktivne sprostitve. Sprehod po parku. Kako lepo vse cveti. Tako lepe oranžne rože. nekaj pa jih je že odcvetelo.

Vožnja s kolesom do tja. Vetrc v laseh. To je tako dragoceno. Zdaj sploh, ko je že topleje. Ni to zdaj vročina, da te skuri. Ampak je že.

Šla sem si kupiti nekaj lepega zase. Malo so se že začele razprodaje. Vedno pa si kupim kaj lepega. Nekaj takega, kar mi je res všeč. Tako sem dobila tako lepo krilo. Zraven sem si še kupila belo jaknico. Prav uživam v pregledovanju stvari skozi. Oblačil. Pogledam material. Pogledam od daleč. Najbolj pa mi je pomemben občutek, kako je, ko jo imam oblečeno. Rada imam lahkotne naravne materiale.

Potem sem po naključju srečala starše. Skupaj smo šli na kavo v Luft. Samo, ker je lepi razgled. Neverjetno. Sonce je bilo ravno prav skrito, da smo uživali v razgledu in senci čisto na vrhu.

V izložbi sem zagledala velike volančke. Obleka. Živo zelene barve. Želela sem si jo probati. Po trgovini sem pobrala vse barve, kar so imeli. Belo. Zeleno. Rdečo. In potem še različice majic. Božansko. Izgleda razkošno in šik. A kaj ko je umetni material. To bi se tako potila v tem. Jaz pa sploh, ko rada plešem. Ne morem sedeti pri miru in samo gledati. Kroj pa je bil popoln. Spodaj ozka. Tik nad kolenom. Zgoraj pa veliki volančki v dveh plasteh. Skupaj je dajalo tako valovit videz. Lahko sem jo imela na ramenih ali nižje. Bom že počakala, da dobijo kaj podobnega v naravnih materialih. Je pa bilo zabavno preizkušanje.

No to je bil moj način razvajanja danes. Uživala sem v kavici in klepetu. Pregledovanju oblačil. Izstopila sem iz svoje cone udobja. Fotografirala sem lepe detajle mesta. In čutila sem vetrc v laseh. Popoln dan. To se je zgodilo dopoldan. Kako super bo šele popoldan!

Ljubek dan moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok! Objem!









P.S.: Kaj pa vetrc v laseh danes? Ali dež na koži? Ali žarki ljubezni? Danes je ta dan! Michael Jackson, Justin Timberlake - Love Never Felt So Good (https://www.youtube.com/watch?v=oG08ukJPtR8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar