sobota, 26. maj 2018

Bistvo sem ujela...

Vedno rada berem. Ni dneva, da ne bi. Najpomembneje mi je, tudi, ko grem na dopust, kaj bo z mano v senci. V obliki branja. Sploh imam rada nove knjige. Tako dišijo… Rada pa imam potem knjige po moje. Polno srčkov. Eden = to je zanimivo. Trije = zelo zanimivo. Neskončno = izjemno pomembno. (Oziroma koliko jih spravim okoli. Proti nešteto. Vse naokoli. Majhni, srednji, veliki. Po pomembnosti.)

Danes pa sem navdih kar poslušala. Zraven kuhanja… Urejanja… kolegica mi je predlagala kar nekaj zanimivih ljudi. Zanimivih slovenk in slovencev. Teme pa so tako vedno zanimive.

(Kaj še lahko večkrat ponovim zanimivo? Osnove. Enake besede so dolgočasne. Nakazujejo na pomanjkanje domišljije in pametnost. Najdem eno besedo in jo uporabim na tisoč in en način. Prebrisano. Iznajdljivo. Preprosto briljantno. Hahahahaha!!!)

Odnosi. Kaj je sploh zdravo partnerstvo? Kdo smo kot oseba, ki stopa v partnerstvo? Smo mi taki partner, kot si ga želimo? Ustvarjamo to v sebi? Polno privlači polno in prazno prazno. Pričakujemo od partnerja, da nas potrjuje? Nam daje manjkajoči del? Sva oba neodvisna ali odnos ustvarjava skupaj? Tako kot ustvarjava sebe. Sploh ne vem, zakaj sem se fokusirala na partnerstvo. (Tema, ki me sploh ne zanima. Bla, bla, bla…) Ampak polno globokih vprašanj.

Odnos do sebe. Ljubeč odnos s sabo. Pristnost. Ljubezen do sebe. Si pogledamo v oči? Smo do sebe iskreni?

Si privoščimo? Kot ženske se dajemo na zadnje mesto. Ne! Določim si dan v tednu. Četrtek popoldan imam zase. Potem pa se tega držim. Se razvajam, si privoščim kaj lepega… poslušala sem samo na pol. To se je vredno enkrat poslušati. Mislim, da je govorila Manca Razboršek. (http://manca.si/) Poročam dalje…

Ljubek dan in ustvarjanje sebe v polnosti!

Cmok! Cmok!









P.S.: Življenje je potovanje! Kelly Price - It's My Time (https://www.youtube.com/watch?v=kmBQOfKep3U)

Ni komentarjev:

Objavite komentar