nedelja, 27. maj 2018

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a a !!!

Sanje se uresničujejo! Postajajo otipljive! Kolegica je odpotovala na Bali s prijateljem! To pa mi je sanjski otok umetnikov in umetnosti! Komaj čakam, da vidim vse slike od tam! Še druge sanje so se uresničile. Ogromne! Vse ne bi rada povedala, ampak sem čisto navdušena!

Vidim, da se da! Vedno bolj vidim, da se da! Z vsem srcem!

Mavrica je na steni! Kako lepo odseva!

V bližini, kjer živim je tako lep grad. Stoji na hribčku in se vidi od daleč. Tako lepo so ga obnovili. Nisem niti vedela, dokler nisem prišla bliže. Privlači me ta čarobnost. Občutek za arhitekturo. Mogočnost! Podrobnosti! Pod njim stoji še polno gospodarskih poslopij, kjer je živela služnjičad in so bili hlevi. Ljubko! Do gradu pa vodi tako lep drevored. Vse naokoli je tako lepo zeleno! Tudi cvetoče. Odeto v belo cvetje!

Zanimivo pa je, da sem šla tja čisto po naključju. Samo sem želela fotografirati polja, ki svetijo živo rumeno. Vsaj prejšnji teden so še. Zdaj pa je vse tako pognalo, da se še vidi bolj zelenje. Ampak ta prostranost polj! Božansko!

Potem pa sem naletela na polje čisto na drugi strani, ki je bilo polno makov. Tako lepe rdeče velike pike so gledale iz pšenice! Nisem mogla takoj ustaviti, ker so bili za mano avti! Obrnila sem. Spet nisem mogla ustaviti, ker ni bilo prostora za parkiranje! Tako sem ustavila na drugi strani! Kako lepo!
Vztrajnost se splača! Polje še je bilo zelenih barv, ni še čas za zrelost. Izgledalo je popolno!

Ljubek sijoč dan poln ljubezni!

Cmok! Cmok!









P.S.: Čutiš to čarobnost? Postaja otipljiva... 

Ni komentarjev:

Objavite komentar