sreda, 30. maj 2018

Potovanje, ne cilj

Kaj pa to, ko naj bi bil delovni dan, pa se je spremenil v tako čarovnijo? Polno obveznosti je bilo začrtanih. S presledki vmes! Uživala sem v tem! Že ko se reče Grajska ulica, mi je neznansko vabiljivo! Kaj šele, ko imam tam prosto dve uri, skoraj no.

Najprej obveznosti! (To bi se naj zavleklo. Prilišli sva prehitro. Ampak takoj so naju sprejeli! Niti kave še nisem imela časza nazap prinesti, pa sva že opravili!) Potem pa park! Vodomet! Cvetoči grm. Račke! Drevored! Razporeditev grmičkov! Posebna drevesa! Fotografiranje!

Grajska vhodna vrata! Božansko! Oblaki v ozadju, ki so tako lepo sijali v čisti belini. Puhasti! Nebeško modro nebo! Vse je bilo kot v pravljici.

Seveda nisem bila prvič tam. Vse sem želela razkazati naprej! Poročno dvorano vse v steklu. Gospa nama je prijazno dovolila pogled od zgoraj! Tam pa grajske sani v kraljevo modri barvi. Verjetno da za poročne fotografije! Popolnost!

Najlepše pa še je le prišlo! Baročna dvorana s pravim grajskim pohištvom! To pa mi je tako lepo za dušo! Vse stene tako lepo poslikane. Tako lepa peč v beli in zlati barvi.

Res priporočam ogled! Grad Murska Sobota!!!

Kaj pa to, ko so še imeli grajsko kavarnico!? Kavarno. (Kaj še je lahko svet lepši!!! T pa sem bila prvič!!!) Kavico so nama postregli v tako lepih kozarcih. Božansko!

Spoznali sva tako prijazno gospo. Skupaj smo se še potem usedli na kavi. Prišel je tako prijazen kužek. Belo rjav. Tako ga je razvajala s priboljški! Prav super smo se imele! Škoda, da sva že morali naprej!

Kar nisem mogla verjeti, da so naju tako dobro in prijazno sprejeli. Kar so naju razvajali! Vedno znova! Ljudje pa so res prijazni! Čisto!

To pa je bilo tako za dušo!

Ljubek dan polno notranje izpolnjenosti!

Cmok! Cmok!










P.S.: Čutiš to čarobnost v zraku!? Čutiš to čarobnost v srcu?!?!! Mišo Kovač - Od svega te volim više (https://www.youtube.com/watch?v=JeEIWatM1_0)


Ni komentarjev:

Objavite komentar