torek, 22. maj 2018

Pol pol!? Ne!

Kako sploh razvijati svojo ženskost? Zakaj se želim zdaj, ravno zdaj pogovarjati o tej temi? Kakšne prebliske imam? Kam me vleče pot?

Vedno sem se rada oblačila lepo. Tako. Kičasto. Skladno s tem, kar sem. (Ati se je vedno hecal, da če bi bil lepši, bi že bil kičast! Jabolko vseeno ni padlo daleč od drevesa! Ne glede na to, da nismo ravno živeli na ravnem. Na ravnini. Lahko bi se zakotalilo dlje! Sreča pač!) Vedno sem rada eksperimentirala. Skupaj sem dala stvari, ki niso bile očitno za skupaj. Izjemno so se ujemale. Na divji način. Rada sem se izražala skozi oblačila.

Staršem to ni bilo preveč všeč. Ali sem bila preveč elegantna, ali premalo. Dokler niso obupali. To je dobro! Spomnim se, kako pisano sem se oblekla na pokopališče. Dolgo krilo. Kar neke divje kombinacije skupaj. Še meni je bilo malo izven cone udobja! Potem pa sem še srečala sošolko. Samo na hitro sem jo pozdravila. V sebi pa sem si mislila, pa zakaj hudiča ne poslušam staršev! Lahko bi se obleka vsa v črno! In hlače! No, ampak drugi dan mi je rekla, da sem bila dobro oblečena. Uh, to pa je bil pogum! (To pa je bila pohvala!!!)

Rada sem izražala sebe skozi oblačila. Sem pa bila tudi divja po naravi. Vse sem preplezala. Na češnji sem splezala najbolj visoko. Plezali smo skupaj nad prepadom. Spodaj je tekel potok. Vse se mi je zdelo zanimivo. Bolj se mi je zdelo nemogoče, bolj mi je bil izziv. Skale na morju. Pestro.

Ne vem, kako sem uskladila to svojo raziskovalno naravo in ženskost. Zdaj vidim, da tu ni nič za usklajevati. Sem samo ženska, ki rada raziskuje. Zakaj pa to ne bi šlo skupaj? Jaz pa sem se tako obremenjevala, da sem bila pol fant pol punca. Ni res! Samo pristna sem bila in sem delal to, kar mi je bilo v največje veselje!

Samosvoj dan moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok!









P.S.: Samo tega si želim še več! Pristnosti!!! Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar