petek, 4. maj 2018

Noge na mizi...

Že dolgo nisem prišla tako hitro domov!

Brcnila sem čevlje dol! Se stuširala! Osvežila! In dala noge na mizo pri sedežni! Res je! Uh, kako prija! Z vsem srcem! Užitek!

Zdaj pa še boljši del obreda! Kava! Nikoli ni prepozno za kavo! Samo veliko vode želim piti zraven! Tako, da se moje telo spet napolni z svežino in energijo!

Potem pa še najboljša stvar! Sprehod! Hej, to pa komaj čakam! Božansko! Moje najljubše tenis copate! Od znotraj imajo tako mehko penico, kot bi hodila bosa po mehki travi! To pa je taka blagost za moje noge! In seveda je narava blagost za moje srce! In oči! In ušesa, ko ptički tako lepo prepevajo! Pestrost na vsakem koraku!

Uh, to pa je čisti užitek! Zavita v mojo ljubko mehko frotirasto haljo samo uživam.

Pridejo kdaj taki dnevi! Še bolj cenim dom! Domačnost! Zavetje! Tišino! In samo ptičke, ki pojejo od zunaj! To je že popolnost!

Čisto razkošje!

Pogled imam na velika zelena drevesa. Rahlo se pozibavajo v vetrcu. Samo na rahlo jih ziblje. Plešejo ravno pri mojem oknu. Tako. Samo zato, da mi polepšajo dan!

Kako si pa danes ustvarjamo lepo življenje?

Kako se danes lahko še bolj razvajamo?

Kako smo danes lahko pristni?

Kaj si želimo? Zakaj?

Lepota je vse naokoli. Samo sprejem jo v srce in že je moja. Ali obratno!

Ljubek pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok!









P.S.: Življenje je čarobno... od znotraj navzven... Bruno Mars - Just The Way You Are (https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar