torek, 1. maj 2018

Brez skrbi uživam!

Kako lepo se je prebuditi v sončno jutro. Čisto drugače. Kar plešem po hiši okoli. To mi je v tako veselje. Pogovarjali smo se, kaj bi poslušali. Kolegica je rekla, da Miša Kovača. To pa je taka legenda. Kar malo nostalgična sem postala. Rada ga poslušam. Ima tako dobre pesmi. Zapete tako z dušo.

Upam, da še bo imel kakšen koncert v Mariboru. To pa je tako doživetje. Popolnost!
Spominja me na vožnjo na morje. Imeli smo kasete. (Črni magnetni trak, ki se je pravijal iz ene strani na drugo. Potem pa smo kaseto obrnili...) Vse pesmi sem znala na pamet.

Uh, vožnja proti morju! Uuu!

Zdaj pa bi še bil čas za kakšen oddih. Malo. Za spremembo. Tako. Ker lahko. Pa ker bi bilo super sedeti nekje pri morju in piti kavico. Pa če tudi bi bilo na našem pomolu. Ali vsaj ploščadi za sončenje.

Življenje je tako enostavno. Čisto. Sploh na morju. No, saj drugače tudi. Ampak tam še bolj. Nekaj imam v krvi, da bi samo uživala. In »čilala«!

(Chill out – prevod je malo čuden, pomiriti se, ampak si predstavljam, kam to vodi. Samo uživaš in si miren. Sproščen. Umirjen.
Brez skrbi uživam! = Chill!
To je moj uraden prevod. Za zdaj. Bom napisala iz izkušenj, kako je bilo…)

Prebrala sem zanimivo misel Louise L. Hay.

"S seboj bomo preživeli največ časa na planetu. Zakaj ne bi ustvarili dobrega odnosa."

Res je! Zakaj pa ne? Sebi sem lahko največja prijateljica!

Ljubek sijoč dan, moje drage, dragi!

Cmok! Objem!








P.S.: Življenje je polno v tem trenutku. Zaupam... vse je popolno! Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje (https://www.youtube.com/watch?v=RJhmgVpLEGc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar