petek, 16. marec 2018

Privilegij v vseh pogledih!

Zunaj sije tako lepo sonce, da kar ne morem mimo tega. Po zimi, ki nas je pozno zasipala snegom, je to pravo razkošje! Zbudili so me sončni žarki, ki so me poljubljali po licu. Zaslepili so me. Obrnila sem se na drugo stran in pustila, da me grejejo. Še malo. Še čisto malo… Uživala sem v božanju sonca.

Rada bi nekaj zaupala. Ne morem povedati, kako sem hvaležna, da se z očetom najinega otroka tako dobro razumeva. Za dan žena sem dobila največjo orhidejo, kar sploh obstajajo! Pikasto. To zelo cenim. Dan žena je taki dan, ko ga vedno praznujemo s sorodnicam skupaj. Mi ga je pa polepšal sinov oče, da se vedno, vsako leto tako lepo spomni. Spoštujem ga, ker je tako dober oče.

Zdaj sem se spomnila.

Kaj pa bom danes ustvarila, kar še včeraj ni bilo? Včeraj sem slikala in sem neverjetno uživala v tem. Želela sme zmešati toplo rumeno barvo in potem je nastala tako lepa zelena. Še boljše je pristajala sliki, kot barva, ki sem jo imela v mislih. Včasih presenečenja delujejo popolno. Vse je v moje dobro. Lahko danes to sprejmem? Lahko danes to slavim. Lahko danes to izrazim? Z zaupanjem.

Rada imam vikende. Pogledala sem tako dober film. Kako polno navdiha. Zdaj, ko že sonce bolj greje našo zemljo, bom počasi lahko sedela zunaj na kavi. Uh, pa zajtrki in večerje in kosila na balkonu. To pa obožujem. To pa je moj sveti kotiček. Zrak. Sonce. Prostranost neba. Viseča mreža. Idila.

Komaj čakam, da se malo sprehodim po mestu. Mislila sem napisati soncu… Hvaležna sem za svobodo, da si lahko ustvarjam dneve po svoje. To pa je privilegij!

Ljubek pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok!









P.S.: Danes pa se imejmo radi. Kaj bomo ustvairli, kaj še ni bilo včeraj? Polno ljubezni? Tudi zase! Frank Sinatra I Love You Baby (https://www.youtube.com/watch?v=AiIBKcd4m5Q)

Ni komentarjev:

Objavite komentar