ponedeljek, 12. marec 2018

Cilj nad vsem!

Včasih je dobro, da je vikenda konec. Ni res! Prav navadila bi se lahko, da je vsak dan kot konec tedna. Zakaj pa se ne bi vsak dan tako razvajala, kot da je in še vedno traja? Saj to je samo označba na koledarju. Vse lahko naredim isto. Ali vsaj približno isto. Še bolj uživam ob kavi. Pogledam kako dobro komedijo zvečer. Prelistam svojo najljubšo revijo. Berem knjigo v postelji. Grem na sprehod. Se lepo oblečem.

Res je. Vse je odvisno od mene. Točno tako. Zato bom danes uživala v vseh podrobnostih tega dneva. Jih obrobila čipkasto, da imajo vrednost prazničnosti. Vsak dan je po svoje praznik. Dajem mu čast, da je moj najlepši dan do zdaj.

Nekje sem poslušala, zakaj si ne bi postavili velikih ciljev? Če ti ne uspe čisto in imaš veliki cilj, je še vedno krepko čez, kot če imaš samo mali cilj in ti ne uspe. To mi je dalo za misliti. Res je. Prav ima! Ženska je pametna! Tako se mi zdi, da sem že to slišala pri Dr. Philu. Ampak slišala ni dovolj! Želim si to živeti!

Prej sem si napisala cilje! Zanimivo, kako mi odprejo meje, ki sem si jih skozi življenje sama postavila. Zanimivo. Kot bi moja posoda imela debelo pokrovko. Navadila sem se, da skačem samo tako visoko, da se ne zaletavam v pokrov. Tudi če ga v resnici ni več nad mano, sem se naučila, da skačem smo tako majčkeno. In to potem to vprašanje podre. Zakaj ne bi postavljala visokih ciljev? Zanimivo razmišljanje!

Vsekakor verjamem, da je uspeh v življenju, da sem srečna. Ampak danes lahko naredim korak proti sreči. To je to. Zakaj pa ne!

Danes pa fokus na srečo!

Ljubek srečne pisan dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok!









P.S.: Kje pa so tvoje meje? Si jih upaš prezreti? Samo bodimo pristni... Jennifer Lopez - Let's Get Loud (https://www.youtube.com/watch?v=Q91hydQRGyM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar