petek, 30. marec 2018

Od znotraj...

Vedno bolj vidim, da ne bi mogla brez globalne povezanosti. (V resnici ne vidim, ker poslušam večinoma. Medtem kot kaj »prčklam« po stanovanju… No pa saj vidim tudi, če gledam videe. Očitno sem vizualni tip! To pa ja! Lepota in sladnost sta mi v krvi! Imam oko za to!)


To mi je tako sredstvo navdiha. Enostavno. Priročno. Teme, ki me zanimajo so mi na dosegu takoj. Včasih je bilo zamudno. Obleči. Peljati. Knjižnica. Vse »prešnofati«. Izposoditi. Doma vse prebrati. In neverjetno sem uživala tudi v tem procesu. Uh, danes bi lahko šla kaj v knjižnico. Rada »brckam« po knjigah. Kar kličejo me. Vedno najdem pravo zame. Ali me ona najde? To ni nikoli ni bilo čisto jasno! Pa še tako dobro kavo imajo! Božansko! To pa je najboljše za na konec.

Knjige so mi že od nekdaj moja strast. Branje! Tudi pisanje. Vedno sem si želela biti pisateljica. To mi je naravno. To je del mene. Pač rada pišem. Tudi ko ne rabim! Pa saj sem, po srcu sem že pisateljica. Tu sploh ni debate!

No tako sem danes zjutraj med kuhanjem kave poslušala mojo ljubo Anito Moorjani! Naslov je bil življenje od znotraj navzven. Govorila je o tem, da če živiš s srcem, potem se vse ozdravi. Fizične bolečine. Depresije… Vse. Več časa je pomembno nameniti notranjemu svetu kot zunanjemu.
Življenje živiš od znotraj navzven. Ljubezen do sebe je zdravilo za vse bolečine. Da če si srečen, potem vse to izgine, tudi depresije in tako. Zanimivo. To pa so vitamini za dušo! Zdaj pride v Zagreb in z veseljem bi jo spoznala v živo!

Ljubek srčen pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok!









P.S.: Cenimo se danes, ker smo tega vredni! Mate Mišo Kovač - Samo nas nebo rastavit može (https://www.youtube.com/watch?v=Rf47NkkBzuA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar