torek, 27. marec 2018

Dovolj!?! No!!!

Dobro, da je posijalo sonce. Bo dovolj snega za to zimo? Dovolj za to pomlad?

Včasih je bolje ne gledati nazaj. In se samo veseliti sonca. Teh puhastih oblakov. Mislim, da bi kar morala izbrisati besedo včasih. Vedno je bolje gledati sonce, bele razkuštrane neenakomerne oblake na nebu. Vse, kot je zdaj. Vedno je boljše gledati, kar je super v mojem življenju.

Svežina, sočnost, vitalnost vse je zdaj. Vse se pretaka skozi. Ideje. Navdih. Potovanja. Kaj vse še bo. Ampak že zdaj je super.

Rada imam te dneve. Take, kot je danes. V družinskem gnezdu, zavetju. Domačnosti. Toplini. Polno smeha in zabavnosti. Sproščenost. Dobra hrana. Kava, ki ima penice na vrhu. Moja najljubša skodelica. Pogovori. Razigranost.

Res je super biti doma.

Je pa enako super kam iti. Koliko smeha je bilo lani med raznolikimi dogodivščinami. Situacijska komedija v vseh pogledih.

Tako smešno je bilo, kar sem prebrala na instagramu. Če zahteva nedrc ali spodnjice, ni zame danes. Kako dobra misel! Obožujem! vedno prav pridejo taki dnevi. Balzam za dušo. Sonce za srce. Sama ljubezen vsenaokrog. Čutiš te vibracije igrivosti? Čutiš to sonce na koži!

Čas je, da živimo od znotraj navzven! Pomembna si! Pomemben si!

Ljubek dan poln barvitosti in sonca v srcu!

Cmok! Cmok!









P.S.: Življenje je pestro in ljubko v vseh pogledih! Sway - Dean Martin (https://www.youtube.com/watch?v=Nx0ekVnQEn8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar