sobota, 24. marec 2018

Neprecenljivo darilo!

Praznovanje! Kar ne morem verjeti! Pa verjamem! Ker sej zgodilo! Nekaj lepega in nepričakovanega. Kar tako!

In seveda, kaj sledi drugega, kot praznovanje?! Počutila sem se tako srečno, da so mi kar solze ganjenosti prikradel na oči! Malenkosti, ki me tako razveselijo.

Vsak dan je po svoje praznik! Darilo! Dobili smo novih štiriindvajset ur, da jih izkoristimo. Ne v smislu izžamemo, ampak jih izkoristimo najbolje, kar lahko. S čim ustvarjalnim. Nasmehom.

Preživljanje časa z družino… (Tudi tu ne mislim dobesedno preživljanje. V smislu: Gremo se, kdo preživi! In se potem vlečemo skozi dan kot ožete »cunje«! Ne, tako hudo pa spet ni! Ne gre za golo preživetje! Gre za čisti užitek biti z drugimi v polnosti. Sprejemanje v polnoti in biti z njimi v polnosti tega, kar si. To pa je užitek!)

Polno je načinov, ki so mi ljubi. Polno je priložnosti, da je teh štiriindvajset ur najlepših do zdaj.

Začelo se je že s soncem po obilnem sneženju! To je že ogromno! To je popoln začetek! Kaj me danes kliče? Kako lahko sledim svojemu sijaju? Se že veselim! Danes je dan za izražanje polnosti tega, kar sem!

Ljubek izrazen dan v polnosti tega, kar smo!

Cmok! Objem!









P.S.: Zaupajmo danes tistemu notranjemu glaseku! Prav nas vodi! DJ Bole - Zivot tece dalje (https://www.youtube.com/watch?v=Gn31Sv1d0B4)

Ni komentarjev:

Objavite komentar