četrtek, 22. marec 2018

Svoboda izražanja! Uuuuuuu!!!

Kako je sočno to moje življenje. Kljub dežju danes. Ali snegu… Vreme se še ne more odločiti. Ampak vse je tako, kot mora biti. Točno vse v moje najvišje dobro.

Obožujem dobro kavo. Vikende, ko se čas premika s hitrostjo proti nič. Mine pa s svetlobno hitrostjo.

Cenim male užitke in razvajanja, ki so tako dragoceni. Smeh. Kava. Zavitost v mehkobo puhaste jutranje halje. Dnevu dam proste roke, da mi prinese polno lepih trenutkov. Kar tako, ker sem.


Počasi bom morala bolj pogledati skozi okno, ker bi rada šla na sprehod. Rabim dežnik? Pa tudi če ga, ali ne, saj ga lahko vzamem v vseh primerih zraven. Nebo je enakomerno pobarvano sivo. To mi je kar všeč, sploh, ko sem gledala 50 shades of gray. Vsa tri nadaljevanja. Mislim, da mi je bil najbolj všeč sredinski, ker je bilo največ humorja. Zanimivi pogovori. To pa tako obožujem! Živost dialoga! Pestrost dogajanja.

Uh, pa vidim, da kar močno dežuje, zdaj, ko sem pogledala bolj pozorno. Nič zato. Sprehod je vseeno dobra odločitev. Vedno. Zdaj sem dobila navdih, kjer se bom ustavila na kavi. Komaj čakam!
Ljubek dan, naredite si ga po svoje. Uživajte privilegij svobode izražanja… in bivanja!

Čutiš čarbonost v zraku? Pomlad je...

Ljubek navdihujoč čarobne dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: Čarobnost je otipljiva! Čutiš svobodo izražanja? Liam Payne, Rita Ora - For You (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar