torek, 20. marec 2018

Odlično! Nikoli boljše!

Skoraj bi pozabila napisati. Omenila sem že zadnjič novo kavarno v centru Maribora. Zdaj pa bom res morala tja. Malo se mi je mudilo in se nisem imela časa ustaviti na kavi. So pa delili zajtrk.

Izbrala sem si tako dober temni kruh z maslom in jagodno marmelado. Božansko. Na vrh pa sem si še dodala za popestritev tri borovnice. Ljubko. Kako lepe barve. Vijolična. Živo rdeča s pikicami. Uh, to je kombinacija! Pa še okusna…

Kaj delam, ko imam prosto sredi tedna? Uživam. Uh, bila sem že na tako dobri kavi z lešnikom. Late machiato. Božansko! S penicami. Veliko penic. Ljubko! Rada imam okus te kave. Sedela sem na soncu in listala revijo. Ravno prav je sijalo, da sem še kaj videla. Na modrem nebu pa so bili tako lepi puhasti majčkeni oblakci. Spet popolna kombinacija.

Kaj je danes kakšen praznik, slučajno? Seveda nisem mogla mimo trgovin z oblačili in so delili kekse. Vanijijeve rogljičke, ki jih obožujem! Lepo presenečenje…

Malo sem si preveč zapekla zajtrk. To se mi že dolgo ni zgodilo. Očitno, da bom mogla bolj paziti, da ne gledam kaj drugega, ko pečem stvari.

Pogovarjale smo se, kaj je bilo boljše, prej, ko smo bile v dvajsetih ali zdaj? Kar presenečena sem bila, da bi bila večina nazaj. Meni pa je tako super. Nikoli še nisem bila bolj pristna. Odlično se počutim v svojem telesu. Zanimajo me druge stvari. Bolj sem se poglobila kot oseba. Bolj vem, da mi uspeh pomeni sreča. Bolj sem jaz. Odlično se počutim v svoji koži.

Ljubek pristen pisan dan!

Cmok! Cmok!










P.S.: Počuti se izjemno! Čudovit dan je pred tabo! Justin Timberlake CAN'T STOP THE FEELING!
 (https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw)

Ni komentarjev:

Objavite komentar