ponedeljek, 12. februar 2018

Nimam! Če ti rečem!

Uh, kaj se meni vse ne zgodi smešnega. Sin je prej končal s šolo in sem v naglici šla po njega. Seveda sem imela drugačne plane. Najprej tedenski nakup. Potem pa po sina. Ampak zdaj se je vse obrnilo. Počakal je v avtu. In ker ima že malo bolj proti koncu podatke, sem mu jih delila.

Tako sem doma pozabila seznam, kar moram vse kupiti. Ampak vseeno sem se spomnila. Približno. Vsega. Skoraj vsega.

Želela sem vzeti voziček, pa nisem imela nič kovancev. Ključe od avta sem pustila v avtu. Na njih pa imam obesek s krogcem za voziček. Ok. Grem si po ta magični odklepovalec.

Imela sem taki fokus. Samo dajala sem v voziček. Pridem nekje na polovico. Zvoni mi telefon. Uh, kako dobro melodijo imam za zvonjenje nastavljeno. To me pa vedno razveseli!

»Kaj si ti vzela telefon?«

»Nisem!«

»Kako si se pa te zdaj javila?«

»Aja!«

Pa so šli sinovi podatki zraven v trgovino. Kako sem se morala smejati. Kar avtomatsko sem vzela telefon. Ga vrgla v torbico. In šla. Nekaj časa še mu je vleklo podatke…

»Pridi si po telefon!«

Ne morem verjeti, da sem telefon držala v rokah. Se pogovarjala z njim. In še celo rekla, da ga nisem vzela! To pa je predrznost!

Potem je prišel sin zadaj in sva se tako smejala! To pa je že več kot laganje! To pa je že napredno laganje. Telefon držim v rokah, se pogovarjam z njim in trdim, da ga nimam!

Kaj tako smešnega se mi pa že dolgo ni zgodilo! Pa še ujeli so me zraven! Čisto!

Pa zabavno je, vsak dan bolj!

Danes pa začini dan s smehom in zabavnostjo!

Cmok! Cmok!











P.S.: Življenje ni tako resno, kot se zdi! Justin Timberlake and Anna Kendrick - "True Colors" (https://www.youtube.com/watch?v=3JIpIsgHqV0)


Ni komentarjev:

Objavite komentar