sobota, 4. maj 2024

ZAUPAJ SI

Življenje je čarobno. Zdaj.

Kaj je tvoja strast? Kaj je tvoje poslanstvo?

Pomembno je, da to vse iščem v sebi. V mojem srcu so odgovori, ki jih poznam samo jaz. Veselim se tega, da bi živela še bolj pristno in polno. Veselim se, da res dam vse od sebe in se prebujam z občutkom navdušenja, kaj vse me čaka danes, kaj vse bom ustvarila.

Sem pa dobila tako zanimiv odgovor v kartah Wayna Dyerja – notranji mir:

»Osredotoči se na to, kaj je res pomembno v svojem življenju.«

Pomembna je kvaliteta pred videzom, tako mi je pisalo naprej. Takoj sem se spomnila, da sem si nakupila izjemno lepa oblačila. Res imam veliko omaro in prepričana sem, da imam za vsako priložnost kaj obleči. Je pa res, da se moj stil spreminja. Uživam v oblačenju, res pa je, da je prednost na tem, kaj imam povedati, ne to, kar imam oblečeno. Je pa to češnja na vrhu torte. Res imam polno oblačil za vsako priložnost in to me osrečuje, da najdem popolno kombinacijo, ki odraža moje počutje in odraža dogodek, na katerega grem. Veš kaj, po navadi odraža samo moje počutje, ker se oblečem ravno tako – kot mi je – ne glede na druge.

Ni potrebno opravičevanje. Imam prostor za vsa oblačila. Imam veselje z vsemi oblačili in kombinacijami in z veseljem se preoblačim. Uživam v tem. To me osrečuje. To je moja kreativnost. Tudi.

Zdaj pa pečem brovnije brez glutena in jajc. Upam, da bodo uspeli. Zadnjič sem dobila goste in nikjer nisem našla kakava. Tako da imam danes popravni izpit. Kakav imam, saj sem ga kupila, tako da ne bodo rumeni brovniji kot zadnjič.

Preizkušam pa še nov recept za njoke. Upam, da bodo tudi ti uspeli. Pa saj, kdaj še mi niso. Kaj če bi jih spekla v pečici? Bom drugič, pa bom zdaj po receptu, da vidi, kaj bo iz njih. To bo božansko. Rada imam svoje življenje – zdaj… Juhu!

Že zvoni ura, da vzamem brovnije iz pečice.

Ljubek iskren jasen bogat zabaven razkošen raziskovalen dan poln obila in veselja.



Izbiraj srečo. Sledi svojemu srcu. To je tvoja super moč. Zaupaj si – izjemna si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar