nedelja, 28. april 2024

PRISTNO UDEJANJANJE LJUBEZNI

Čas je, da dvignemo glavo iz peska.

Stop.

Čas je, da dvignem glavo iz peska.

Jaz sem odgovorna za svoje življenje. Jaz sem odgovorna za svoje občutke. Jaz sem odgovorna za vse, kar se mi dogaja in kako se odzivam.

Kdo sem danes?

Sledim svojemu srcu?

Sem priklopljena ali odklopljena?

Sem povezana ali nepovezana?

Sem pri sebi ali sem priklopljena na kaj drugega?

Sem v miru ali v nemiru?

Sem ljubezen ali sem strah?

Strah nam res zamegli oči in ne obnašamo se racionalno. Tavamo sem in tja. Če kdo reče, gremo levo, gremo vsi levo, tudi če je tam prepad.

Čas je, da se zavedam, kar pa lahko spremenim.

Čas je, da se zavedam, kaj pa lahko naredim. V moji moči je, da kaj spremenim in se odločam drugače. Kaj izbiram danes: moč ali nemoč?

Čas je, da se zavedam, da imam jaz moč. Jaz odločam o mojem svetu. Jaz kreiram svoj svet. Kaj bom ustvarjala danes?

Izbiram, da ustvarjam lepoto. Izbiram,  da ustvarjam sijanje. Izbiram, da živim svoje sanje. Izbiram, da zdaj živim najboljše, kar lahko.

Tako, zdaj sem poravnana. Prioritete so izbrane. Tako potem vsak korak vodi k mojim sanjam. Zato je prvi korak tako pomemben. Odločitev za smer je sprejeta, ponotranjena, to je moj kompas. To je moje vodilo. Moja zvezda severnica. Moja zvezda vodnica.

Če misliš, da zmoreš, imaš prav. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav. (Ne vem, kdo je že izrekel ta slavni stavek.)

Čas je, da se odločim, da zmorem. Lahko se še naprej smilim sama sebi in odlašam s stvarmi, ki vem, da so dobre zame in bi jih lahko naredila ali samo grem v akcijo. Saj se ne gre zato, da bi vse naredila sama, bolj zaupam Bogu kot sebi, ampak lahko pa sem naravnana v pravo smer. Lahko odprem svoje srce še bolj sprejemanju. Lahko uživam v sedanjem trenutku, ker vem, da mi bo vesolje prineslo še polno takih ljubkih sedanjih trenutkov. Življenje je res lepo. Sploh zdaj, ko poznam svojo srčno smer.

Ne moja volja, tvoja volja. Zaupam, da je tvoja volja – moja volja – ker je tvoja volja: samo moja sreča. To pa si tudi jaz želim zase. Vse se predajam. Zaupam. Tu sem, uporabi me za udejanjanje Ljubezni na naši Ljubi Materi Zemlji.

Uživaj mi!

Ljubek pristen srčkan srečen sijoč spontan blažen jasen vesel živahen bogat spontan sijajen razkošen iskren hvaležen šarmanten globok igriv dan poln obilja!



Živi svoje življenje. Polno sodeluj in ga usmerjaj po kompasu srca. Ti odločaš. Kaj izbiraš (izbiram) danes srečo ali kaj drugega? Izbira je moja. No, izbira je tvoja. Uživaj mi, vredna si tega! Lepa si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar