ponedeljek, 29. april 2024

PROGRAMIRANJE ZA OBILJE

Kako se pozna, da je danes nov dan! Čisto nova energija je v zraku! Komaj čakam, da se podam ven v avanturo – naprej z mojim vrtkom. Kako pa jaz to uživam! Roke v zemlji, gledanje kako vse raste z neverjetno hitrostjo, kot bi opazovala obilje v razcvetu. Vsega je polno in dovolj! Neverjetno je!

Presadila sem nove sadike ohrovta, ne vem ali je brstični ali pa listnati, prijele so se, to pa je taki uspeh.

Narava me res programira za obilje. Vsepovsod okoli mene je nazoren prikaz. Kar je naravno, je naravno. Tako je obilje tudi naravno, če ga ne držim stran od sebe ali če se mu ne želim odpreti. Vsepovsod, kamor pogledam, je eno samo obilje. Vse cveti ali pa pripravlja popke. Vse bujno raste. Vse žene. Vse poganja. Vse je v popolnem razvijanju in širjenju v še več. Kot bi se vsa ljubezen izlila skozi te droben rastline in se bogato udejanjila. Božansko. Vse je ljubezen.

Zdaj mi mačka spi pri nogah, ko to pišem in počutim se izjemno. Udobno mi je. Res imam lepo življenje.

Včeraj sem sosedi pokazala svoj dom in kar ponosna sem bila nase, koliko smo že naredili. Pravo čudo od čuda. Izjemno. Fantastično. Res cenim svoj dom. Kar lotila bi se nečesa. Daj mi kramp in lopato! Takoj!

Hkrati pa se želim umiriti. Prazniki so skoraj tu. Želim občutiti mir v sebi in v svojem srcu. Rada imam umirjenost praznikov in povezovanje. Živim svoje življenje na polno. Tako sem hvaležna, da sodelujem v soustvarjanju nove zemlje.

Res je čas, ko je še bolj kot kdajkoli pomembno, da se povežem s svojim srcem. Zdaj mi tako lepo ptički pojejo, kot bi mi želeli potrditi.

No, včeraj je bil dan, ko sem se spotikala čez vse, danes pa vse tako teče. Ljubim take dneve. No, včeraj pa sem imela veliko razlogov za smejanje. Ali naravnanje nazaj na svojo srčno sončno stran. Danes želim ostati povezana. Danes želim biti v sozvočju z naravo – notranjo in zunanjo.

Narava uporabi me, da ti služim z vsem, kdo sem, najboljše kar lahko in da je to v zadovoljstvo mojemu telesu, umu in duši.

To je danes moja molitev. To je moja mantra. To je moja afirmacija.

Pa še ta od Kryona:

Sem na najboljšem mestu, ob najboljšem času in z najboljšimi ljudmi, ter v najboljših možnih okoliščinah.

Tako je.

Afirmacije so močne in delujejo. Zdaj pa grem ven v divjino. Kako lepo je napisal Lars Muhl, da naj v svoji divini naredimo pot za boga. Divjina pa je vse, kar je manj kot ljubezen. Vsaj tako si jaz razlagam.

Danes uživaj v divjini. Naredi pa tudi potko za Ljubezen, da lahko pride do tebe.

Ljubek srčkan sijoč pristen lahkoten srčen bogat hvaležen jasen mogočen razkošen iskren zabaven šarmanten celovit razsvetljen dan poln obilja!



Povezanost s srcem je resna zadeva. Vse kar teče potem. Povežem se z naravo, tako se najlažje povežem s svojim srcem. Kaj pa tebi pomaga? Zaupaj v svoje dobro. Veliko dobrega in izjemnega imaš dati. Izjemna si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar