torek, 30. april 2024

MILINA

Kaj so tvoje mantre zjutraj, ko se zbudiš?

Kaj si najprej rečeš?

Kaj najprej napišeš?

V resnici sprašujem sebe.

Kaj so moje mantre, ko se zjutraj zbudim?

Kaj si najprej rečem?

Kaj najprej napišem?

Zjutraj sem se zbudila hvaležna, da imam tako sveže preoblečeno posteljo, ki je tako velika.

Z mislimi ali tihim govorom imam več težav, ker sem začela premlevati včerajšnje dogodke, a sem jih kar hitro utišala z meditacijo, ki me je čisto pomirila. Umirila. Vrnila k sebi.

Najprej pa si napišem, kar nam je svetovala Suzan Ashley:

Jaz ljubim svoje življenje.

Živim v mirnem svetu.

Jaz sem ljubezen.

Jaz sem izjemna.

Poslušam raven obilja, jaz grem na vrh gore. Jaz sem na ravni obilja, božansko bogastvo se pretaka skozi mene zdaj. Za vse je vsega dovolj.

Jaz sem bogata, vse je bogato.

 

Pa še od L. L. Hay:

Živim in delam v udobju, lagodju in lepoti.

 

Dodala pa še bom – od danes dalje – od Kryona:

Sem vedno na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi, ob najboljšem času in v najboljši možni situaciji.

 

Tako.

Ko pišem na računalnik, je čisto drugače, prav razmišljati sem morala zraven. Roka pa mi z nalivnim peresom že sama piše te stavke. Postali so del mene.

Opazila pa sem še nekaj. Če zvečer berem, kar je vsak večer, vsaj eno stran, se to nekako pretopi v mene, spoji se z mano in zjutraj sem polna navdušenja, četudi sem že pozabila, kaj lepega sem prebrala.

Zdaj berem Larsa Muhl in definitivno mi je milina pred spanjem, da vsrkavam modrosti Jezusa in univerzalnega znanja. Prevaja iz armenščine in besedila učenja so tako polna in živa. Vedno poudarja, da je naše srce center, začetek in konec – vstop in pot – k višjemu jazu. Tako sploh ni čudno, da sem danes polna navdiha in presvetljena, če sem se vso noč marinirala v tej lepoti univerzalne resnice.

Dovolj je en stavek. Vem, da je pisalo izpolnjenost nad… samo ne spomnim se čim. Tako globoko je resoniralo v meni, da še zdaj čutim vibracije. To je to! Jaz si želim izpolnjenosti. Bom zvečer pogledala in bom jutri napisala ves stavek do konca. Pomen je bil, da je izpolnjenost pomembnejša od… nečesa (vsega – saj ne. Ni to pisalo. Bom pogledala.).

Uživaj mi življenje moja draga. Danes pa je čas napočil zame, da dam iz prostega teka motorja v prvo prestavo in se začnem pomikati.

Ljubek pristen bogat razkošen iskren lahkoten jasen blažen izpolnjen dan poln obilja!



Sledi svojemu srcu. Uživaj mi, zares! Potem se komaj zares počutiš živo. Rada se imej. Življenje je lepo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar