nedelja, 5. maj 2024

SAJ VEM!!!

Posadila sem krompir! Saj vem! Neverjetno! Zaščitila sem ga s kopreno, da mi veter ne bi odnesel vsega listja. Zdaj pa je krompir že tako velik, da ga ta koprena omejuje in ga tišči k tlom, zato sem jo včeraj odstranila. Varovala ga je tudi pred mrzlimi nočmi, zdaj pa je že toliko toplo, da ni več potrebno, da ga varuje.

Kolikokrat sem prekrila svoje srce s plastjo nevidnosti ali tople odeje izolacije, da me ne bi prizadeli. Spet. V resnici pa sem bila jaz na izgubi, ker je tako moje srce ostalo zaprto in ni moglo uživati v stikih z drugimi. Zdaj sem odstranila kopreno s tem, da se imam vsak dan malo bolj rada. Ne želim se več zapirati, ker s tem ne spustim blizu svetlobe, ljubezni in pristnih odnosov – tega vsega – kar si najbolj želim.

Hvaležna sem, da sem lahko iskrena s sabo, da tako radostno rastem. Uživam v raziskovanju, uvedem popravke, potem pa problem spustim, kot bi rekel Wayne Dyer. Danes spuščam svojo potrebo po popolnosti. Danes samo sem. Nežna s sabo in prijazna do drugih. Prijazna do sebe in nežna z drugimi. Sočutna.

Mirna.

Pristna.

Res imam lepo življenje, da čutim toliko ljubezni. Vse tančice, ki sem mislila, da so me varovale pred zunanjim svetom, so odstranjene, da sem spet del sveta in čutim pristno ljubljenost.

Rada imam svoje življenje.

Res imam lepo življenje.

Rada živim v lepoti. Rada imam okoli sebe stvari, ki me razveseljujejo. Moje ljube knjige in angelske karte. Vodo, da me napolni z vitalnostjo. Cenim, da pijem tako čisto vodo.

Kako mi je včeraj prijal sprehod po gozdu. Čemaž je cvetel in zeleni preprogi je bila tako dodana bela čipka. Na spodnji strani je šumel potok in mogočna drevesa so bila kot varuhi narave. Res je bilo čarobno. Pravljično.

Danes sem dobila karto, da se naj vsi posveti zgodijo v mojem notranjem prostoru tišine – duši. Ki ima vedno prave odgovore zame. To so karte Wayna Dyerja. Super lepe so.

Komaj čakam, da neham pisati, kar je redko – in da grem ven v naravo. Vleče me. Vabi me. Zapeljuje me. Danes je močan dan in želim biti še bolj povezana kot kdajkoli prej.

Uživaj mi, moja draga. Poveži se.

Ljubek pristen bogat radosten ustvarjalne povezan razkošen jasen tih miren lahkoten vesel dan poln obilja.



Čarobnost je vse okoli nas, samo opazimo jo. Življenje je lepo in radostno. Zdaj pa si ustvari svojo pravljico. Ti si pisateljica tvojega življenja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar