ponedeljek, 6. maj 2024

RADA TE IMAM!

Nekaj ti povem, rada te imam. Rada imam vse, kdo si. Kaj ne bi bil svet izjemno lep, lepši za vse, če bi se imeli vsi radi – najprej same sebe. To bi vladala prijaznost na vseh nivojih. Cenili bi vsak sebe in drug drugega.

Zdaj se mi je posvetilo, da bi bili naši darovi in to kdo smo – res prepoznani. Ni se mi to posvetilo, ampak nam je to rekla Suzan Ashley na meditaciji za svetovni mir. Tako lepo se mi je zdelo. Ne zdelo! Tako lepo je! Božansko!

Na praznovanju sem si naročila čaj in sestrična mi je rekla, da si naj naročim božanskega. No, ni bilo čisto tako. Rekla sem, da bi zeliščnega ali planinskega. Ko je natakarica odhajala, pa je sestričina rekla – božanskega. Tako toplo mi je bilo pri srcu in se nasmejala iz vsega bitja, saj kaj tako lepega že dolgo nisem slišala. Potem pa sem dobila čaj – planinski raj. Res je bil božanski, pa tudi rajski! Kaj še lahko življenje sploh postane lepše?! To pa je čista popolnost.

Včasih imam občutek, da sem dinozaver, ko sem prijazna do vseh, tudi prodajalk, čeprav one niso vedno, ker so polno v časovni stiski in pritiskom. Ni pomembno, kako se drugi obnašajo, ampak kaj jaz dajem. Jaz sem prijazna, to želim deliti. Jaz sem ljubezen, jaz dajem ljubezen. Kar je v meni, to dajem svetu.

Res pa je, da si želim delati na ljubezni do sebe. Toliko let sem poskušala biti normalna, kar mi nikakor ni uspevalo, da sem vzgojila notranjo kritičarko, ki je tako stroga do mene. Ne dovoli ugovarjanja. Ta opominjevalka napak je tako dosledna, nič ji ne uide. Zdaj pa bi jo rada poslala na dopust, pa še kar ne more iz svoje kože. Mogoče preveč dramatiziram. (Je to glas kritičarke, ki se pretanjeno dela, da je na moji strani?) No, kaj bi mi rekla ljubezen?

Kaj pa bi mi res rekla ljubezen? Dobro ti gre. Čudovita si. V tem letu si neverjetno napredovala. Čarobna si. Vso vesolje je na tvoji strani in te podpira. Vsi se veselimo tvojega uspeha. Ti si v toku božanskega bogastva. Vedno imaš več kot dovolj.

Moje srce se odpira in se veseli. Hvaležna sem, saj sem res v toku božanskega obilja. Hvaležna sem, saj sem res izjemno napredovala v tem letu. Jaz kreiram svoje življenje. Zaupam, da se dobro neštetokrat povrne.

Ljubim svoje življenje.

Ljubek pristen lahkoten vesel blažen bogat radosten lahkoten srčkan srečen pisan razkošen iskren živahen dan poln obilja!



Zaupaj toku Ljubezni. Vedno te prav vodi. Naj bo kompas tvoje srce.

Ni komentarjev:

Objavite komentar