petek, 10. maj 2024

RES UŽIVAJ!!!! RES!

Jaz sem najbolj srečna med svojimi revijami in knjigami. Pa seveda vrtu. Naredim si dober čaj, si prižgem svečko – ne morem verjeti, da čajna svečka gori že od devetih zjutraj in že prej sem imela enkrat prižgano, zdaj pa je ura skoraj pol pet popoldan in še kar gori… - potem pa uživam ob listanju dobrih revij. Poslušam tišino, samo v daljavi slišim igro zvončkov in vetra. Mačka Bliss spi zraven mene in si s tačko pokriva oči, no z obema – jezik pa drži ven. Prav smešna je. Malo se pretegne in se spet da v njej najljubši položaj. Res uživava.

Malo sem si pospravljala. Velikokrat si skuham kari po receptu medicinskega medija. Tolikokrat, da sploh nisem šla več pogledati navodila. Včeraj pa sem jih počasi prebrala in našla sem veliko novih trikov, ki sem jih pozabila ali spregleda. Uspel je tako dobro, kot že dolgo ne. Bil je božanski. Mogoče bi si ga zdaj pogrela.

Rada listam revije o potovanjih, modi, fotografiji, ekološkem življenju, skrivnostih, urejanju doma. To mi je vse tako pri srcu. Počutim se kot na dopustu, ko si vzamem čas in se poglobim v vsako posebej. Uživam, ko zbiram ideje za moj dom, da imam res lepo. Ljubim svoj dom. Tu se pa res počutim sproščeno in domače. Božansko je.

Velikokrat imam občutek, da ne delam dovolj. Pa saj delam. Sem. Sicer pa kot bi rekel Wayne Dyer, mi smo človeška bitja – ne človeška dejanja. Naj torej samo bom. To mi je v veselje. Seveda pa uživam tudi v ustvarjalnem delu in izražanju. Dobila sem novo idejo in komaj čakam, da jo začnem uresničevati. Imam edinstvene darove, tako kot vsi in čas je, da jih izrazim. Zdaj je čas, da zares zasijemo, kajti nič več ne more skriti sonca našega srca, ki je vedno bolj močno. Povezani smo kot celota in vsi smo del univerzuma in še čez.

Kaj tebe razveseljuje, kaj te razsvetli? Kaj delaš, pa ti ob tem igra srce?

Meni je to tudi kuhanje.

Rebecca Campbell je rekla, da če delamo to, kar nas ožarjuje, ožari (light up), potem brez truda mi razsvetljujemo svet. Tako enostavno je. Bog si za vsakega od nas želi, da bi bili srečni, ker tako smo najbolj bitja ljubezni.

Ni časa za primerjanje. Kaj pa jaz vem, kaj je tvoje poslanstvo in tvoje poti duše. Vsak ima svoje. Zato je najbolj dragoceno, da sledim svojemu srcu in tako uresničujem svoje poslanstvo, vmes pa uživam na poti in srkam lepoto tega trenutka. Vsak ima svojo pot. Srčno pot. Kaj je tvoja, pa samo ti veš. Zaupaj si.

Ljubek pristen lahkoten lep srčkan bogat razkošne iskren zabaven božanski rajski dan poln obilja!



Sledi svoji severnici, svojemu srcu. Pomikaj se naprej, to je pot zadovoljstva. Uživaj!

Ni komentarjev:

Objavite komentar