sreda, 8. maj 2024

DIHAM. SEM. USTVARJAM!

Kako si kaj danes? Kako kaj tebi teče svoje življenje?

Iskreno. Prav uživam. Sproščena sem.

Včeraj smo na zdravljenju s Suzan Ashley imeli temo drame, no bolj opuščanje dram. Pa res je dobro, ko samo živim v miru – brez drame. Prav prijetno je. Dobro deluje na moje telo, dušo in um. lažje je tako živeti, kot pa samo čakati, kdaj bo ali kaj bo naslednje ven udarilo. Tako sem hvaležna za zdravljenja, ki jih ima Suzan, saj sproti rešujemo in zdravimo vse vrste »zanimivih situacij«. Delam na sebi, ker sem del te čudovite skupine. Res pa je, da se tudi sama potrudim, da sem tam. Vsak teden. Spuščam bolj in bolj stare navade in življenje, ki mi ne služi. V svoje življenje želim spustiti samo to, kar je dobro zame.

Prej sem izvlekla karto Wayna Dyerya, ki mi je rekel, da drugi ne povzročajo nič od mojih negativnih čustev, da sama dovoljujem, kaj bom vnesla vase in kaj bo vplivalo name. Če si to razlagam po svoje, meni to pomeni, da so lahko drugi v drami koliko sami želijo in izbirajo, jaz pa lahko naprej živim mirno in se me to niti ne rabi – se me ne – dotakne. Razen če želim vso to dramo povabiti vase. Si to želim? Si želim povabiti dramo?

Mislim, da sem imela ustvarjanje dram dovolj dolgo za hobi in celo redno službo, ki sem ji dajala preveč pomena. Naveličana sem je. Vedno me pusti samo izžeto in nikoli ni tako zadovoljujoče, kot sam mir in enakomeren utrip srca. Ne potrebujem adrenalina. Ne potrebujem vznemirjenja. Drama me vedno znova vrže v luknjo, s katere pa mi potem ne pomaga. Ni fajn. Ni dobro. Niti malo ni prijetno. Ni v užitek moji duši, telesu ali umu. Nič od tega. Pride kot vihar in za sabo pusti puščavo. Ni miv več do tega. Naveličana sem tega. Ni mi za igrice, išči me, tu sem in razne take skrivalnice – malo te jaz lovim, potem pa daj ti mene. To so igre za na otroško igrišče. Jaz si želim mir in mir izbiram.

Kaj pa izbiraš ti?

Drama – lama – ni več moja najzanimivejša prijateljica, postala je dolgočasna s svojim ponavljanjem vedno istih zgodb, ki se nikoli ne končajo – kot nadaljevanka s tisoč deli, da že pozabiš, kaj je bilo na začetku.

Drama adijo. Nisi več dobrodošla na moji sedežni garnituri, niti v domu. Ne želim te več v svoji bližini – ne hvala. Torej drama – ne hvala.

Diham. Sem. Obstajam. Ustvarjam. Sem v miru. Živim v mirnem svetu. To pa je dragoceno. To negujem, zalivam, spodbujam – in uživam v še več miru.

Kaj res ti izbiraš danes?

Ljubek pristen lahkoten srčkan bogat radosten ustvarjalen miren zabaven zanimiv razkošen iskren dan poln obilja.



Razcveti se. Ves svet te čaka! Kaj ves svet!?! Vso vesolje! Vso vesolje in še čez te čaka, da se razcvetiš popolnoma! Lepa si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar