nedelja, 9. december 2018

Si upaš? Ti upaš?!

Kako sem zadovoljna, da imam tako lepo življenje. Čutim, da je kot valovanje. Nežno. Včasih so bili valovi divji in dramatični. Prišla je nevihta in vse razmetala. Potem pa sem počasi sestavljala koščke. Zdaj pa pride, se zgodi življenje. Moja površina pa le rahlo vzvalovi. Ali pa vedno valovi bolj nežno. Tako mi je skoraj bolj všeč. Ni mi več za drame in tragedije. Tako je. Sprejmem. Grem dalje.

Vedno so mi bile všeč table vizij. Kako sem si jo ustvarila. Smo si jo skupaj, potem pa sem vse spustila. Življenje se plete vsak dan sproti. Vem, kaj si želim. Točno vem. Vse mi je vedno bolj jasno. Cenim odnose, prijateljstva, ljudi, ki jim lahko zaupam, kjer so pogovori lahkotni, a tudi globoki. Cenim svojo družino. To je vse, kar na koncu šteje. Igrivost. Povezanost. Pristnost. Smeh. Veselje. Radost, svoboda ustvarjanja. Iskrena prijateljstva. Užitek pogovora.

Vredna sem ljubiti. Ljubezen je zame vsepovsod. Louise L. Hay

Tako rada imam tako lepe misli. To pa mi tako ogrejejo srce. Rada imam, ko me kaka misel kar preseneti. Tako, ko mi da čisto spoznanje, resonanco s srcem.

Vsak dan živim tako, kot si res želim? Sem malo v coni udobja zadnje čase? Saj je fajn, vse je super, samo je čas, da se malo razcvetim. Zaplešem skozi življenje. Saj je dobro. Življenje. Ples pa je tudi fajn, samo za užitek. Ni treba, da kam pridem. Samo, da uživam v gibanju.

Ni potrebe, da si se mučili za izboljšanje. Vse kar moramo narediti je, da se imamo bolj radi, kot smo se imeli včeraj in se obnašamo do sebe kot do nekoga, ki je globoko ljubljen.  (Hay House https://www.instagram.com/p/BqprIt5A7e_/)

Pa da! To je to! Rada se imam bolj, kot sem se imela včeraj. Pa ti? Danes je nov dan. Nova priložnost. Vse je sveže. Pa ti?

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Poslušam svoje srce. To mi je kompas. Kam me vodi danes? Kaj pa tebe? Si upaš?

Ni komentarjev:

Objavite komentar